Treceți la conținutul principal

Riscuri asociate cu operația de mărire a sânilor: siguranța pe primul loc!

Multe femei vor să-și facă sânii mai mari. Răspunsul poate fi găsit în inserarea gelului de silicon sau în augmentarea cu implanturi mamare - chirurgia sânilor. Toată lumea știe ce fel de consecințe nesigure poate avea anestezia. În plus, multe doamne pot suferi de dureri severe și au nevoie de un timp lung de recuperare, ceea ce înseamnă că nu se vor implica pe deplin în viața lor de muncă și de familie.

Pacienții trebuie să ia comprimate pentru a calma durerea, deoarece sânii sunt foarte dureri și sensibili după procedura chirurgicală. Înseamnă că întregul proces de mărire a sânilor prin intervenție chirurgicală este incredibil de costisitor și riscant. Opțiuni precum injecții, geluri, medicamente și creme pot fi făcute fără să ne gândim la consecințele consumului de substanțe chimice și hormoni. Încercați să stați departe de aceste soluții nefirești.

Ce este exact operația de mărire a sânilor și cum să evitați riscurile asociate?

Înainte de operația de mărire a sânilor

Dacă vă gândiți la o intervenție chirurgicală la sâni, trebuie să discutați cu chirurgul dumneavoastră detaliile măririi sânilor. Pune întrebări despre procedură pentru a clarifica toate momentele pe care vrei să le cunoști. Unul dintre cele mai importante lucruri legate de acest tip de operație la sân este dimensiunea implantului dumneavoastră. Încercați să descrie rezultatul pe care doriți să-l obțineți cât mai precis posibil.

Puteți sfătui cu chirurgul dumneavoastră cu privire la mărimea care vi se potrivește cel mai mult sau puteți spune chirurgului dumneavoastră ce dimensiune credeți că este cea mai bună alegere. O modalitate de a alege dimensiunea implantului este să umpleți pungi de plastic cu apă pe care ați măsurat-o în prealabil și să plasați aceste pungi în dimensiunea dorită a sutienului. Astfel, chirurgul dumneavoastră va vedea ce dimensiune doriți să aveți. Mai mult, ar trebui să vorbiți și despre forma implantului dumneavoastră de silicon, în funcție de dacă doriți să aveți un aspect al sânului rotunjit sau conturat.

În plus, ar trebui să decideți asupra unei suprafețe a implanturilor mamare. Suprafața poate fi netedă sau texturată (aspră). Implanturile cu suprafață netedă sunt cunoscute pentru o rată mai mică de dezumflare, încrețire sau ondulare, dar aceste implanturi au nevoie de un buzunar mai mare pentru a fi plasate. De asemenea, se spune că acest tip de implanturi mamare are mai multe șanse să devină dure. Implanturile cu suprafata rugoasa sau texturata nu tind de obicei sa devina ferme si dure, dar sunt mai predispuse la ruptura si ondulare decat cele netede. Și nu uitați că ar trebui să căutați și alte metode de mărire a sânilor, cum ar fi pilulele din plante pentru sâni.

Implanturi mamare

Ce mai trebuie să știți despre operația de mărire a sânilor? Implanturile de silicon sunt folosite în chirurgia modernă de mărire a sânilor pentru a mări sânul femeii. Un implant este format dintr-o înveliș de silicon cu ser fiziologic în interior și îmbunătățește aspectul sânului: mărimea, forma, plenitudinea, decolteul ar putea fi modificate. Peste 500.000 de centre de chirurgie mamară au fost găzduite în SUA abia în 2019. Astăzi mărirea sânilor este un serviciu medical obișnuit care apropie femeile de idealul estetic general acceptat, deși nu cu mult timp în urmă era considerat a fi un acţiune de îngâmfare de sine.

Locul de sub mușchiul toracic este considerat a fi cel mai bun punct pentru instalarea implantului. Instalarea unui implant în acest loc ajută la evitarea indurației și a deformării, deși este o procedură chirurgicală mai serioasă. Modul mai simplu de a seta un implant este plasarea acestuia sub țesutul mamar. Dar, în acest caz, fiți pregătiți pentru indurare și riscuri de deformare în creștere. Chirurgul dumneavoastră trebuie să vă explice toate variantele posibile de implantare, oferind toate informațiile disponibile și utile. Vă va ajuta să alegeți cea mai eficientă variantă.

Chirurgie de mărire a sânilor după scăderea în greutate

Este firesc ca sânul femeii să-și piardă forma în timp ce îmbătrânește, devine mai informe pe măsură ce țesutul ferm este înlocuit cu țesut gras mai moale. Când o persoană pierde mult în greutate, au loc procese similare. Se poate întâmpla atât femeilor, cât și bărbaților.

Deși pielea suferă foarte mult din cauza pierderii în greutate, nu este singura parte a sânului care este afectată. Din păcate, țesutul mamar devine „dezumflat” și slăbit, în ciuda faptului că înainte de a pierde în greutate era plin și suplu. Sanii pot fi restaurati cu ajutorul unui implant mamar deoarece marirea sanilor face bine sanilor.

În timp ce se efectuează operație de mărire a sânilor după pierderea în greutate, se fac de obicei câteva mici tăieturi chirurgicale la pliul de lângă baza sânului, în jurul areolei sau la subrat. Chirurgii pot pune implanturile sub țesutul mamar sau sub pectoralul (mușchiul sânului). Un număr mare de pacienți care slăbesc decid ca implanturile lor să fie amplasate sub pectoral, deoarece acest lucru garantează o formă mai naturală a sânilor sub pielea lor „dezumflată”.

Operația se efectuează cu anestezie generală. Mărirea sânilor este o procedură ambulatorie. Operația durează una sau două ore. Durerea postoperatorie este redusă cu medicația orală. Mulți pacienți se întorc la muncă în aproximativ o săptămână. Rezultatele pot fi îmbunătățite cu pastile pentru mărimea sânilor.

Riscurile operației de mărire a sânilor

Motivul pentru care implanturile mamare fac poliția morală și profesioniștii medicali să se încruntă este riscurile pentru sănătate pe care le implică. Cea mai recentă controversă cu privire la umplerea implanturilor cu gel siliconic a făcut ca mulți medici să folosească implanturi umplute cu o soluție salină.

Așadar, rețineți că, pentru a obține o opțiune eficientă și sigură de creștere și îmbunătățire a sânilor, care vă va ajuta să urmați o reducere semnificativă în greutate, este mai bine să vizitați câteva forumuri pentru sănătatea sânilor. Aici multe femei vă pot sugera o opțiune eficientă pentru a vă recupera aspectul și dimensiunea preexistente a sânilor.

Există ramuri topice speciale pe forumurile de slăbire. Acolo puteți găsi recomandări pentru a lua pastilele pentru mărirea sânilor. Unele dintre femei au încercat gel pentru ridicarea sânilor și au împărtășit experiența altora. Cu ajutorul remediilor potrivite, veți putea readuce fermitatea sânilor. Vor arăta plini și mai tineri. Un astfel de rezultat poate fi atins chiar și fără implanturi mamare și riscul asociat cu acesta. În consecință, nu veți suferi de efecte secundare.

Implanturi pentru mărirea sânilor: riscuri și efecte secundare

Ocazional, implanturile mamare se pot rupe sau curge. 3% suferă scurgeri în decurs de trei ani, provocând un implant dezumflat. Umplerea salină este apă sărată și va fi absorbită de organism fără efecte negative. Implanturile mai vechi cu gel de silicon se pot scurge și ele.

Dacă se întâmplă acest lucru, se poate întâmpla unul din două lucruri. Dacă ruperea carcasei implantului care are o cicatrice de contractură în jurul ei, atunci s-ar putea să nu simtă că s-a întâmplat ceva. Mai mult, dacă învelișul se rupe și nu există o cicatrice de contractură, atunci scurgerea în țesutul înconjurător are ca rezultat senzația că implantul se dezumflă. Gelul care curge se poate acumula în sân și se poate forma o nouă cicatrice în jurul acestuia. În alte cazuri, gelul poate migra prin sistemul limfatic către o altă zonă a corpului.

Pauzele pot necesita o a doua operație și înlocuirea implantului cu scurgeri. Dacă gelul a migrat, este posibil să nu fie posibilă îndepărtarea întregului gel de silicon. Acest gel siliconic este ceea ce unii spun că este legat de inițierea tulburărilor de țesut conjunctiv.

Un studiu pe care l-au analizat a arătat că 63,6% dintre implanturile mamare care au fost aplicate între unu și 25 de ani s-au rupt sau au avut scurgeri.
Pentru implanturile cu gel de silicon și cu soluție salină, unele cauze ale rupturii sau dezumflarii includ: deteriorarea instrumentelor chirurgicale în timpul intervenției chirurgicale, supraumplerea sau subumplerea implantului cu soluție salină (specifică numai implanturilor mamare umplute cu soluție salină), contractura capsulară, capsulotomie închisă, solicitări precum traumatisme sau manipulare fizică intensă, compresie excesivă în timpul imagistică mamografică , plasare prin incizie ombilicală, leziune a locului la sân, îmbătrânire normală a implantului, motive necunoscute/neexplicate.

De ce suferi de aceste efecte oribile? Pastilele pentru sân sunt sigure, naturale, eficiente și chiar funcționează! Aceasta este o descoperire revoluționară în mărirea naturală a sânilor. Obțineți sânii mai mari pe care îi doriți în mod natural, cu noile pastile pentru sân! Pastilele pentru sâni funcționează în doar 30 de zile, fără efecte secundare dăunătoare. Trezește-ți linia bustului cu propriul său proces natural de creștere! Pastilele pentru sân conțin ierburi care funcționează în mod natural pentru o creștere reală, în mod sigur, nechirurgical.

Poate că ești doar puțin ezitant. Asta e de înțeles. Uneori, noi descoperiri, cum ar fi pastilele pentru sân, pot părea puțin prea bune pentru a fi adevărate la început. De aceea ar trebui să cauți o garanție și o experiență de utilizator.

Implantele mamare și alăptarea

Multe femei întreabă dacă pot alăpta după mărirea sânilor. Răspunsul este un da răsunător. Pentru marea majoritate a femeilor care au avut un program de mărire a sânilor, alăptarea nu este mai dificilă cu implanturi decât fără. De fapt, unele femei care au alăptat cu și fără implanturi spun că alăptarea după mărirea sânilor este mai ușoară!

Alăptarea este o preocupare tot mai mare pentru pacienții care au avut sâni măriți. În anii precedenți, femeile care au primit implanturi erau căsătorite și terminaseră deja de naștere. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe femei singure și femeile care nu au terminat sau nici măcar nu au început să aibă copii se operează.

În 1992, primul raport al unei boli de silicon a ajuns în presă. La acea vreme se temea că alăptarea cu implanturi de silicon ar pune copilul în pericol. Au fost efectuate studii care să arate că nu este cazul. Motivul principal este că molecula de silicon este prea mare pentru a trece în canalele de lapte.

Ulterior, siliconul a fost scos din uz general, iar implanturile saline au fost singurele dispozitive disponibile pe piață. Chiar dacă soluția salină s-a scurs în lapte, este o substanță inertă, fără efecte nocive asupra mamei sau copilului.

Unele preocupări sunt puse pe plasarea implantului și locul inciziei. Se spune ca este mai optim sa ai implanturile plasate sub muschi si sa eviti incizia peri-aerolara. Motivele sunt simple, folosind acele linii directoare, există mai puține interferențe cu canalele de lapte care se află direct sub piele și în țesutul de deasupra mușchiului sânului. Cu toate acestea, ca și în orice lucru în știință, acest lucru nu este garantat. Există multe femei care au avut implanturi și incizii în locații suboptime și încă au mare succes cu alăptarea.

Este foarte important să discutați despre planurile dumneavoastră de alăptare a bebelușului în momentul consultării dumneavoastră. Chirurgul dumneavoastră va putea lucra cu dumneavoastră, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile, chiar dacă nu plănuiți să aveți copii în viitorul apropiat.

Dacă doriți să eliminați complet riscurile, aruncați o privire la soluții naturale pentru creșterea sânilor. Ierburile naturale pentru mărirea sânilor înseamnă o mărire de care poți fi mândru, în mod natural. Fără intervenții chirurgicale, fără efecte secundare dureroase, fără implanturi, fără riscuri de alăptare. Doar mărirea sânilor, care este naturală și eficientă.

Scurgeri de implant mamar

Întotdeauna există o amenințare de rupere sau scurgere a implanturilor mamare. Apa sărată este folosită pentru umplerea lor și ar putea fi sigură pentru corpul femeilor. Dar implanturile umplute cu gel de silicon, care erau populare înainte, pot avea, de asemenea, găuri și scurgeri. Poate avea două rezultate posibile. Dacă învelișul implantului are o cicatrice de contractură în jur, este foarte posibil să nu observați nimic.

Și în cazul în care învelișul spart nu are cicatrice de contractură, o femeie va avea o scurgere în țesutul ambiental, cu senzația că implantul este coborât. Gelul care s-a scurs în jos se poate acumula în sân, formându-se o nouă cicatrice în jurul acestuia. În caz contrar, gelul poate ajunge prin sistemul limfatic în alte părți ale corpului. Ar fi necesară o altă operație și eliminarea implantului scurs. În cazul în care gelul a început să migreze, poate fi imposibil să aruncați tot siliconul. În unele opinii, gelul de silicon ar putea cauza probleme serioase cu țesutul conjunctiv.

Pastilele pentru creșterea sânilor nu sunt la fel de scumpe ca implanturile mamare, care sunt, de asemenea, atât de nesigure. Pastilele pentru sâni pot fi diverse, deoarece intensifică mărirea naturală a sânilor, făcându-l cu 1 sau 2 cani mai mari.

Sindromul de toxicitate imună a siliconului

Există mai multe forme ale substanței chimice în implanturile mamare care pot cauza o problemă în organismul uman. Siliciul (Si) este elementul de bază și probabil provoacă modificări ale sistemului imunitar. Silice sau SiO2 este forma în care este extrasă din pământ. Gelul de silicon este un material sintetic care conține 38% siliciu. Siliciul este 45% siliciu. Există o scurgere lentă („sângerare”) a gelului de silicon din implanturi prin învelișul membranei semi-permeabile și, de asemenea, în și prin capsula care înconjoară implanturile. Aceasta este preluată de macrofagele (celulele captatoare) ale sistemului nostru imunitar și este descompusă în interiorul acestor celule care călătoresc prin tot corpul. Gelul se descompune în interiorul acestor celule, care călătoresc prin tot corpul. Gelul se descompune în siliciu și siliciu, ceea ce provoacă o dereglare a sistemului imunitar. Astfel, există anticorpi produși împotriva siliciului și, de asemenea, împotriva complexului de siliciu și proteine ​​(sisteme de organe), astfel încât să obțineți boli autoimune.

Mai jos este Lista de substanțe chimice pe care experții au analizat-o ca fiind în plicurile și gelurile învelișului implantului mamar.

Metil etilcetonă, ciclohexan, alcool izopropilic, alcool denaturat, acetonă, uretan, diluant pentru lac, acetat de etil, rășină epoxidica, întăritor epoxidic, amină, cerneală de imprimare, toluen, freon, silicon, lofolx (formaldehidă), flux acid de curățare, adeziv Eastman 910 (cianoaciriați), pudră de talc, pigmenti de culoare ca agenți de degajare Oakit (un solvent de curățare), oxid de etilenă (ETO), negru carbohidrat, xilen, hexan, hexanonă 2, antioxidant (cauciuc), oxid de zinc, nafta (solvent de cauciuc), fenol benzen - cancerigen cunoscut

Clorura de metilen/Diclormetan. Acest lucru se descompune în organism, astfel încât sângele nu poate transporta oxigen. Metabolizează intoxicația cu monoxid de carbon și provoacă depresie în sistemul nervos central.

Acum poți avea mărirea sânilor în mod natural! Pastilele pentru mărirea sânilor te pot face mai fermă, mai rotundă și mai mare în doar 30 de zile.

Aceasta este mărirea sânilor care funcționează cu adevărat! Plantele naturale pentru mărirea sânilor înseamnă creștere naturală. Asta înseamnă că nu ai nevoie de operație și niciodată de durere.

Alternative pentru operația de mărire a sânilor

Un număr mare de femei doresc să aibă sâni de dimensiuni mai mari. Cu toate acestea, cea mai mare parte a acestor doamne nu vor avea mărirea sânilor. În ciuda dorinței puternice, nu sunt pregătiți să facă față riscului de operație de mărire a sânilor - și este de înțeles.

Pentru a spune adevărul, majoritatea operațiilor de mărire a sânilor nu obțin rezultate ideale. Chiar și cei care doresc să sporească sânul pentru a avea cupa B sau cupa C pot termina cu implanturi anormale sau aspre. Luați în considerare faptul că femeile care au implanturi se confruntă cu un risc mai mare de creștere cu 21% a cancerului. Merită făcut atunci? Femeile mai inteligente ar prefera să rămână cu A-cup care nu satisface cerințele, dar nu pune în pericol sănătatea și viața doar pentru a arăta sexy.

Dar există o soluție! Puteți refuza intervenția chirurgicală, deoarece există o alternativă naturală pentru operația de mărire a sânilor, care este absolut sigură și funcționează datorită fitoestrogenului din plante, conținut în pastilele pentru mărirea sânilor. Fiecare femeie are estrogen în organism. Acesta este un hormon natural care este produs în cantitate mai mare în perioada pubertății și, prin urmare, sânii încep să crească. Când există mai puțin estrogen, de exemplu, în timpul menopauză și după aceasta, atunci aduce la sâni căzuți, uscăciune vaginală și noduli fibrochistici.

Mărirea sânilor pe bază de plante în loc de intervenția chirurgicală a sânilor!

Dacă preferați mărirea sânilor pe bază de plante, pregătiți-vă bine acasă sau împreună cu medicul dumneavoastră. Mărirea sânilor pe bază de plante nu poate oferi un rezultat instantaneu în comparație cu procedura chirurgicală cu implant. Dar nu ai durere și nu ai cicatrici. Găsiți lista de ingrediente ale remediului dumneavoastră natural pentru mărirea sânilor. Aflați toate informațiile despre cât de sigure și de succes sunt pastilele. Asigurați-vă că nu aveți o reacție alergică la niciuna dintre plante și stabiliți dacă pastilele sunt compatibil cu medicamentele pe care le luați astăzi. Când ați găsit pregătirile potrivite pentru dvs., examinați compania care l-a creat. Citiți sfaturile și aflați dacă nu există contraindicații pentru dvs. Unele ingrediente naturale nu pot fi folosite în timp ce așteptați un copil.

S-ar putea să fii uimit, dar poți obține și vitamina E în timp ce iei pastile pentru sân. Vitamina E ajută la evitarea stresului oxidativ și este un hidratant vital. Odată ce ai sânii mai mari, vei avea un sentiment minunat de a fi mai tânăr, mai drăguț și mai încrezător în tine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este acneea? O privire de ansamblu cuprinzătoare asupra acneei, cosurilor și punctelor negre: simptome, cauze, opțiuni de tratament.

Cu toate aceste discuții despre acnee, am putea la fel de bine să încercăm să definim puțin condiția. Acneea este denumirea folosită în mod obișnuit pentru porii înfundați de sebum (cunoscut și ca puncte albe și puncte negre), coșuri, noduli sau chisturi care pot apărea pe față, gât, umeri, piept, spate, brațe și picioare. Majoritatea adolescenților și un număr bun de adulți suferă de acnee pentru perioade mai mult sau mai puțin prelungite de timp. Afecțiunea nu se limitează la niciun grup de vârstă, rasă sau sex. Afectează sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cele mai mari probleme ale acneei sunt aspectul neplăcut al cosurilor și cicatricile pe care le pot lăsa în urmă. Tipuri de acnee Deși cosurile sunt de departe cea mai frecventa forma de acnee si cea mai probabila o intalneasca sau de care sufera majoritatea oamenilor, trebuie sa stii ca exista si alte forme. Cea mai simplă formă este acneea vulgară, care prezintă doar comedoane, cea mai simplă dintre leziuni. Lez

Un ghid cuprinzător pentru creșterea sânilor: remedii naturale sau intervenții chirurgicale?

Mărirea sânilor Sute de mii de femei din întreaga lume își doresc să aibă sâni mai mari. Cu toate acestea, majoritatea acestor femei nu vor urma nicio formă de mărire a sânilor. Deși le-ar plăcea să aibă sânii mai mari, aceste femei nu sunt dispuse să se supună pericolelor sau nedemnurilor operației de mărire a sânilor - și cine le-ar putea învinovăți? Sincer, majoritatea operațiilor de mărire a sânilor creează rezultate mai puțin decât perfecte. Chiar și femeile care optează pentru o îmbunătățire modestă cupa B sau cupa C pot ajunge cu implanturi nenaturale sau neuniforme. Când te gândești că femeile cu implanturi au o creștere cu 21 la sută a cancerului, operația nu pare să merite. Majoritatea femeilor inteligente ar prefera să trăiască cu o cupă A dezamăgitoare decât să cheltuiască mii de dolari punându-le în pericol sănătatea de dragul de a avea sâni mai mari. Vestea bună este că există o alternativă naturală pe bază de plante. Studiile arată că femeile care iau pastile pentru măr

Ghidul complet al medicamentelor și tratamentelor pentru acnee

Ce este acneea? Acnee se vorbește de toată lumea, prin urmare, este necesară o definiție a acestui termen. Acneea este un termen aplicat de obicei porilor blocați de materie sebacee (puncte albe și puncte negre, cu alte cuvinte), pustule, noduli sau vezici urinare, care afectează fața, gâtul, umerii, sânul, spatele, părțile superioare ale picioarelor și brațelor. Acneea este o mare problemă pentru aproape toți adolescenții și pentru mulți adulți și durează ceva timp. Această problemă este tipică pentru persoane de diferite vârste, rase și sexe. Un număr mare de oameni din toate țările lumii suferă de aceasta. Cel mai rău lucru despre acnee este aspectul urât de pustule și cicatrici, care sunt adesea consecințe ale acneei. Acneea are un efect social considerabil. Pustulele urâte îi fac pe mulți să se grăbească la o farmacie sau o farmacie, deoarece oamenii cred că acneea are o influență negativă asupra relațiilor dintre ei. Anual, oamenii cheltuiesc mii de milioane de USD în întreaga