Treceți la conținutul principal

Descoperirea cauzelor volumului scăzut al spermei, ejaculării slabe și fertilității scăzute la bărbați

Să revenim la întrebarea principală a blogului nostru. Ce este sperma? De unde vine?

Există milioane de spermatozoizi produși de testiculele (testiculele) în fiecare zi. Spermatozoizii suferă diviziunea celulară naturală care duce inevitabil la maturizarea acesteia. În timpul ejaculării, sperma este pompată în canalul deferent al bărbatului, unde sunt secretate fructoza, fluidele seminale și alte substanțe chimice. Spermatozoizii, plus alte fluide, trec grăbit de vezică prin uretră și din penis.

Acest lucru demonstrează, de asemenea, faptul că, dacă creșteți volumul spermei, veți avea mai mulți spermatozoizi care trec prin penis. , asta înseamnă contracții mai plăcute și orgasm mai puternic și mai mare.

Pentru ca spermatozoizii să intre în colul uterin al femeii, trebuie să experimentați erecție, orgasm și ejaculare. O erecție are loc atunci când penisul este stimulat sau când aveți un gând erotic. Există un flux brusc de sânge în camerele țesutului erectil din penis. Aceasta, la rândul său, înglobează penisul, făcându-l întărit, mărit și ridicat.

Odată cu stimularea continuă, urmează orgasmul și ejacularea. Orgasmul, cunoscut sub numele de climax sexual, este un răspuns emoțional sau psihologic plăcut care însoțește ejacularea. Există două etape ale orgasmului: prima, numită inevitabilitatea ejaculatoare, are loc cu două până la patru secunde înainte de ejaculare.

În aceste secunde cruciale, s-ar putea să fii conștient că ești pe cale să „vii” și nu ai putut face nimic pentru a-l controla. Veziculele seminale și glanda prostatică încep să palpite. A doua etapă a orgasmului are loc atunci când ejaculați involuntar spermatozoizi în valuri convulsive. În medie, o linguriță (2-15 mililitri) de spermă este împinsă care conține 40 până la 150 de milioane de spermatozoizi! „Primul squirt” conține de obicei cea mai mare cantitate de spermă.

După aceea, treci printr-o perioadă de recuperare în care nu poți experimenta un alt orgasm. Acest lucru poate dura câteva minute și uneori ore.

După cum puteți observa din acest mesaj scurt, sperma este un element crucial al sexului și al orgasmului. Dacă creșteți volumul spermei, vă puteți îmbunătăți fertilitatea, vă puteți crește puterea orgasmelor și chiar vă puteți ajuta partenerul să se bucure mai mult de sex. Un alt motiv pentru a crește volumul spermei, nu?

Volum scăzut al spermei și ejaculare slabă

Când ar trebui să fie un bărbat îngrijorat de volumul și potența lui? Uneori, o scădere dramatică a volumului ejaculatului poate indica blocarea unuia dintre canalele ejaculatoare. Obstrucția ductului este diagnosticată prin ecografie de prostată. Alte cauze posibile ale scăderii volumului includ ejacularea retrogradă sau o infecție pe termen lung a prostatei (prostatita cronică).

Scăderea volumului de material seminal poate fi pur și simplu o parte normală a îmbătrânirii și nu poate duce neapărat la scăderea fertilității. Dacă există îngrijorări cu privire la cantitatea, aspectul și textura ejaculatului, poate fi recomandabil să luați în considerare testarea spermei de către un medic calificat.

Analiza standard a spermei măsoară volumul și pH-ul spermei, analizează microscopic pentru reziduuri și aglutinare, evaluează concentrația și morfologia spermatozoizilor, numără leucocitele spermei și identifică celulele germinale imature. De obicei, aceasta se efectuează după două până la șapte zile de abstinență sexuală, pe o probă de material seminal recoltat la cabinetul medicului.

De asemenea, medicul va dori probabil să efectueze teste pentru a exclude infecția urinară, gonoreea și chlamydia. În multe cazuri, analiza spermei dă rezultate care sunt din punct de vedere tehnic în intervalul „normal”, totuși bărbații se pot simți încă nemulțumiți de puterea de contractare a orgasmelor, de volumul și aspectul ejaculatului lor și de fertilitatea lor. Pentru ei și pentru bărbații care doresc pur și simplu să experimenteze încrederea suplimentară și plăcerea unui volum mai mare de sperma, există preparate naturale excelente care abordează problema în mod holistic și cresc volumul spermei fără efecte secundare.

Analiza spermei

Analiza spermatozoizilor este procesul prin care se evaluează cantitățile de spermatozoizi pe care le creează o persoană și se determină calitatea acestuia. De obicei, analiza spermei este desemnată pentru toți bărbații care suferă de infertilitate. Cuplurile, care doresc să aibă un copil, dar s-au confruntat aici cu problema, se adresează la medic. Analiza spermei este unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le facă, deoarece treizeci la sută din toate cuplurile sunt infertile din cauza calității scăzute a spermei. O analiză a spermei este, de asemenea, o metodă utilizată pe scară largă pentru a verifica eficacitatea unor astfel de operații precum vasectomia și vasectomia inversă.

Analiza spermei necesită niște pregătiri speciale dacă urmează să o țineți. În primul rând, nu ar trebui să aveți activitate sexuală (terminând cu ejaculare) cu 2 până la 5 zile înainte de ziua analizei. Procedând astfel, puteți fi sigur că volumul de spermă va fi în cantități cât mai mari posibile, ceea ce va garanta eficacitatea și credibilitatea evaluării. De asemenea, puteți încerca să creșteți volumul spermei folosind pastile de volum dacă volumul spermatozoizilor nu este suficient pentru o analiză completă a spermei.

În plus, ar trebui să fii activ sexual cu 1-2 săptămâni înainte de a face analiza spermei, deoarece abstinența îndelungată poate cauza inactivitatea spermei. De asemenea, este de dorit să evitați consumul de alcool cu ​​câteva zile înainte de test și să spuneți medicului dumneavoastră dacă luați vreun medicament.

Este necesară o mostră de spermă pentru a efectua analiza spermatozoizilor. Îl poți ejacula într-o cană mică de probă fie în baia clinicii sau a spitalului unde se va face testul, fie în intimitatea casei tale. Cea mai comună modalitate de colectare a probei este prin masturbare în ceașca mică de probă. Dar o poți face și după sex, fie colectând spermatozoizii dintr-un prezervativ (îl poți pune într-un recipient special pentru a evita scurgerea sau spargerea acestuia), fie ejaculând în cupa de probă în timpul sexului.

De ce este important volumul spermei?

Bărbații de obicei măresc volumul spermatozoizilor pentru a îmbunătăți performanța în pat, pentru a atinge orgasme mai lungi și pentru a-și satisface iubiții. Dar asta aduce întrebarea: femeilor le place o încărcătură mare de spermă?

Răspunsul este... Da, le place. Standardele pentru frumusețe și sex-appeal nu sunt inventate de niciun expert în sex. Ele sunt codificate adânc în propriile noastre gene și nu avem de ales cu privire la anumite lucruri, indiferent dacă ne plac sau nu. Majoritatea femeilor le plac bărbații siguri de sine și pasionați. La fel ca ideea de mărirea penisului, un piept păros sau o voce profundă, femeile vezi încărcătura mare de esperma ca parte a topului inventarului masculin.

Nu contează cu adevărat dacă femeile văd o sarcină mai mare ca dezordonată sau grosolană la nivelul rațional al creierului lor. Le place încă adânc în interior, deoarece apăsă butoane în partea cea mai elementară a minții lor. Așa cum bărbații încă se îndrăgostesc de o pereche mare de sâni, în ciuda tuturor tendințelor de modă care au măturat această lume.

Ceea ce ne duce la următoarea întrebare logică: dacă am o încărcătură mică, cum o fac mai mare. Ei bine, din moment ce fericirea doamnelor voastre este în joc, vă voi oferi un răspuns rapid. Lucrul de făcut este să puneți mâna pe unele dintre acele ierburi minunate, cum ar fi ciupercile Musli și Reishi, care i-au ajutat pe mulți bărbați să crească volumul spermei. Puteți alege un produs care conține cele mai multe dintre plantele de stimulare a erecției cunoscute omului. Acestea funcționează pentru a vă ajuta să obțineți o erecție și să creșteți volumul spermatozoizilor. Cu până la 500 la sută raportate creșteri ale volumului de spermatozoizi, acestea sunt instrumentele supreme pentru bărbatul care are chef să se mute din mulțimea medie și să se apropie de vârf.

Volumul spermei și a face dragoste

A face dragoste este un aspect esențial al căsătoriei, deoarece este locul în care un bărbat și o femeie își pot exprima cea mai intimă formă de afecțiune unul față de celălalt. Deși atracția fizică și plăcerea sunt vitale pentru sex, activitatea transcende uniunea fizică prin afirmarea și aprofundarea relației de cuplu. De aceea este foarte important ca atât bărbatul, cât și femeia să își facă partea lor pentru a-și satisface pe deplin nevoile celuilalt în pat.

Din păcate, nu toate cuplurile se pot bucura de sex bun din diverse motive, dintre care unele sunt legate de probleme cu sănătatea sexuală masculină. Având în vedere valoarea sexului pentru bărbați, nu este surprinzător de ce există o mulțime de pastile pentru îmbunătățirea penisului vândute în piata de azi. Aceste medicamente nu numai că stimulează sănătatea reproductivă și viața sexuală a bărbaților, dar îi salvează și de frustrarea și jena de a nu reuși să ofere performanțe bune în pat.

Deși concentrarea multor producători și distribuitori de medicamente s-a concentrat pe tratamentul disfuncției erectile și al măririi penisului, există și companii acum, care abordează problema spermatozoizilor și comercializează pastilele care ajută la creșterea volumului spermatozoizilor.

Orgasmul este un aspect vital al dragostei care provoacă adesea îngrijorări în rândul bărbaților. În timp ce unii bărbați sunt frustrați că ajung la punctul culminant prea devreme sau că nu pot veni deloc, alții nu sunt mulțumiți de volumul de spermă. Deși bărbații pot remedia acest defect al sănătății reproductive masculine folosind suplimente moderne, ar trebui să fii foarte atent și să alegi pastilele recomandate de medic fără efecte secundare.

Cauzele volumului scăzut al spermei și ale ejaculării slabe: fumatul și băutul

- Conform unui studiu realizat de Secția de Endocrinologie a Centrului Medical Lahey Hitchcock, Burlington, Massachusetts, fumatul cauzează o scădere semnificativă a numărului de erecții spontane care au loc în timpul somnului.

-Aceste erecții sunt unul dintre semnele revelatoare ale unui flux sanguin bun și al unei vieți sexuale sănătoase. O scădere a frecvenței sau intensității lor este un semn sigur că disfuncția erectilă este aproape. Studiul a arătat, de asemenea, că abținerea de la fumat pentru doar 24 de ore a determinat o creștere dramatică a calității erecțiilor spontane. Fumatul este, de asemenea, rădăcina multor alte probleme, inclusiv cancerul pulmonar.

- Departamentul de Psihiatrie de la Facultatea de Medicină Universitară din Lubeck, Germania, a publicat un studiu care demonstrează că băutorii mari suferă mai des de disfuncție erectilă decât băutorii ocazionali.

- Alcoolul tinde să inducă o stare plăcută de relaxare și, în general, se crede că are un efect pozitiv asupra libidoului. Cu toate acestea, alcoolul este un supresor și are un impact negativ major asupra libidoului. De asemenea, este mai greu pentru bărbați să obțină și să mențină o erecție.

- Laboratorul Național Lawrence Livermore, care este gestionat și operat de Universitatea din California, și-a efectuat propriul studiu privind efectele fumatului în rândul adolescenților. Studiul a arătat că fumatul are un impact dezastruos asupra volumului spermei.

- Aceasta înseamnă că adolescenții fumători înrăi își pun în pericol șansele de a avea copii și, de asemenea, cresc riscul de a avea copii care suferă de diverse probleme genetice din cauza ADN-ului deteriorat primit de la tată sau de la mamă.

- Universitatea din Berna, Elveția, a susținut această descoperire dezvăluind rezultatele propriilor cercetări. Analiza statistică efectuată în Elveția a demonstrat o calitate semnificativ mai scăzută a spermei la fumători în comparație cu nefumătorii. Concentrația spermatozoizilor a fost, de asemenea, puternic afectată.

Cauzele volumului scăzut al spermei și ale ejaculării slabe: Dieta și nutriția

Unul dintre lucrurile pe care majoritatea oamenilor le trec cu vederea în rutina lor zilnică este că mâncarea este mai mult decât ceva care să-ți gâdile papilele gustative și să-ți umple stomacul. Hrana este si sursa ta zilnica pentru o serie intreaga de substante care sunt necesare pentru buna functionare a organismului tau.

Cel mai important adaos la dieta ta este zincul. Acest metal joacă un rol crucial în corpul uman, ajutând la acțiunea antioxidanților și astfel încetinind procesul de îmbătrânire. De asemenea, servește la stabilizarea ADN-ului din spermatozoizii, asigurând astfel o livrare puternică și sănătoasă a materialului genetic. Nu mulți oameni știu că o deficiență de zinc în dieta zilnică poate scădea fertilitatea la bărbați, deoarece organismul tinde să genereze mai puțini spermatozoizi, iar celulele spermatozoizilor nu mai sunt suficient de puternice pentru a face călătoria completă.

Cea mai bună sursă de zinc din dieta ta sunt stridiile. Cu toate acestea, stridiile se hrănesc pe fundul mărilor, care sunt din ce în ce mai poluate cu metale grele și substanțe chimice. Alte surse bune de zinc sunt proteinele animale, cum ar fi carnea de porc, vită și pasăre. Carnea este de fapt cea mai bună modalitate de a obține doza zilnică de zinc, deoarece organismul o absoarbe mult mai ușor din această sursă. Mai mult decât atât, se știe că alte substanțe găsite în cereale și pâine cu cereale integrale scad absorbția zincului.

Alte surse bune de zinc sunt fasolea, nucile, semințele de dovleac și semințele de floarea soarelui. Ar trebui să încercați să includeți aceste alimente în dieta dvs. cât mai des posibil. Cu toate acestea, ar trebui să știți că prea mult zinc nu este bun pentru organism, deoarece tinde să scadă absorbția altor metale esențiale, cum ar fi fierul și cuprul.

Cauzele volumului scăzut al spermei și ale ejaculării slabe: hormoni

Una dintre cele mai îngrijorătoare tendințe ale oamenilor moderni este scăderea vârstei pragului pentru andropauză. Andropauza este omologul masculin al menopauza feminină care afectează de obicei bărbații cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani. Cu doar 100 de ani în urmă, andropauza nu a început până în anii 50, dar societatea industrializată în care trăim cu toții a transformat andropauza într-o afecțiune declanșată de om. Scăderea bruscă a volumului de testosteron produs de organism, care este semnul andropauzei, nu mai este un proces al naturii, ci poate începe la începutul anilor 40 prin prezența constantă a unei game largi de substanțe chimice. Aceste substanțe chimice acționează ca estrogen sintetic în corpul masculin și induc anumite modificări la nivel fizic și psihologic.

Simptomele care vin odată cu andropauza sunt: ​​probleme de prostată, schimbări de dispoziție și depresie, impotență, apetit sexual scăzut și număr scăzut de spermatozoizi, creștere în greutate, glicemie scăzută sau diabet, piele uscată, pierdere osoasă, oboseală, anxietate, absorbție scăzută de zinc. , șansa crescută de atacuri de cord și retenție de apă. Prezența xenoestrogenilor (similar cu estrogenul, dar nu sunt produși în organism) perturbă echilibrul hormonal natural și duce la debutul precoce al andropauzei. Acești xenoestrogeni sunt rezultatul expunerii noastre constante la diferite produse ale vieții moderne. O listă scurtă a surselor de xenoestrogeni include:
  • Pesticide
  • Erbicide
  • Ambalaje din plastic
  • Sticle de plastic
  • Carne de la animale crescute cu alimente bogate în hormoni
  • Detergenți
  • Poluare
Doctor Allan Lieberman, de la Centrul pentru Ocupațional

Un posibil răspuns la căderea apetitului sexual este zincul. Zincul este vital pentru funcționarea sănătoasă a prostatei, testiculelor, sistemului imunitar, vindecarea rănilor și face parte din aproximativ 300 de enzime. Există o serie de pastile naturale din plante care pot crește volumul spermei și libidoul general doar pentru că sunt o sursă excelentă de zinc. Dacă simți că nu mai ești dornic de sex așa cum ai fost cândva sau dacă medicul ți-a spus că numărul de spermatozoizi este mai mic decât în ​​mod normal, atunci ar trebui să încerci. O combinație între a scăpa de stilul de viață nesănătos, exercițiile fizice și aceste pastile de îmbunătățire a spermei ar trebui să fie suficientă pentru a readuce nevoia de sex și toată plăcerea care vine cu satisfacția sexuală.

Cauzele volumului scăzut de spermă și ale ejaculării slabe: Obezitatea

Odată cu răspândirea obezitatea în întreaga lume industrializată și o serie de avertismente despre această problemă în creștere din restul lumii, au fost ridicate multe întrebări despre cum ar influența obezitatea milioane de vieți. O astfel de întrebare este titlul acestui articol. Nu au fost efectuate încă studii pentru a determina dacă obezitatea are un impact direct asupra calității spermei, dar știința a identificat deja câteva legături indirecte între obezitate și scăderea calității sexului și a spermei.

Ceea ce știm cu adevărat este că persoanele supraponderale și obeze au tendința de a reduce efortul ori de câte ori pot. Acest lucru are o mare influență asupra sexului, deoarece efortul regulat este crucial pentru secreția de testosteron de către organism. Testosteronul nu reglează calitatea spermei, dar influențează aspirația sexuală și libidoul masculin și creșterea țesutului spermatogen în testiculele. Acest țesut este cel care realizează însăși producția de spermă. O scădere a nivelului normal de testosteron, care se va întâmpla cu fiecare persoană „cartofi de canapea” care tinde să evite efortul, duce la o scădere a libidoului. Individul nu mai este la fel de interesat de sex ca înainte și nici nu primește atâta plăcere din el ca înainte. Combinat cu expunerea frecventă la substanțe care imită efectele hormonului estrogen, nivelul scăzut de testosteron poate duce la micșorarea penisului și testiculelor.

Mai mult, persoanele supraponderale sau obeze pot avea diete dezechilibrate, care tind să lase deoparte alimentele bogate în zinc. Zincul este unul dintre cele mai importante minerale care intră în corpul uman prin alimente. Se găsește în stridii, fasole, nuci și semințe. O deficiență de zinc, rezultată din aportul sau absorbția inadecvată de zinc, este marcată de căderea părului, leziuni ale pielii și risipire a țesuturilor corpului. Zincul este foarte important pentru producerea spermei și pentru menținerea calității și motilității spermatozoizilor, s-a dovedit că vă ajută să creșteți volumul spermatozoizilor. Fără suficient zinc, calitatea spermei va avea de suferit.

Cauze ale volumului scăzut de spermatozoizi și ale ejaculărilor slabe: Anxietatea de performanță sexuală

Sexul bun este bun pentru organism și, pentru sănătatea cuiva, prea mult poate provoca boli legate de sex și chiar dependență de sex. Uneori, această dependență începe din cauza performanțelor sexuale bune care duce la relații sexuale frecvente cu partenerii sau cu alte persoane. Drept urmare, acea persoană nu poate rezista o zi fără să facă sex cu cineva, chiar să plătească prostituate doar pentru a face asta. Sexul cu persoane necunoscute ar putea declanșa dezvoltarea HIV sau BTS în organism.

Dependența de sex a rezultat din persoanele care folosesc sexul ca o ieșire pentru problemele și stresul lor din viață. Deoarece sunt epuizați din punct de vedere emoțional și mental, folosesc sexul pentru a obține plăcere și un sentiment bun prin Performanța Sexuală. În fiecare zi, ei continuă să facă asta doar pentru a supraviețui o zi. Din moment ce devin dependenți de sex, le este greu să-și controleze impulsurile sexuale. În consecință, masturbarea este o formă de dependență de sex în care un bărbat devine dependent de obiecte pentru a obține plăcere și confort. Uneori, oamenii care se masturbează nu vor să facă sex cu oameni adevărați. Ei preferă să rămână în lumea lor de poftă și imaginație, deoarece pretind că obiectul fanteziei lor este satisfăcător din punct de vedere sexual. Deși dependența de sex poate fi un tip grav de dependență, este vindecabilă și poate fi tratată mergând la centre de tratament unde problemele sexuale ale persoanei pot fi discutate deschis. În acest fel, persoana se va îmbunătăți și va începe să trăiască o viață fără a avea nevoie de sex.

Unul dintre cele mai triste lucruri care i s-ar putea întâmpla cuiva ar fi să afle că sexul nu este atât de bun ca înainte. Pot exista diferite probleme, cum ar fi, de exemplu, nu puteți obține o erecție sau există probleme cu dimensiunea penisului sau orgasmul nu este cu adevărat puternic. Din fericire, medicina modernă poate ajuta bărbații cu toate aceste necazuri, puteți crește volumul spermatozoizilor, crește apetitul sexual și performanța generală.

Crește producția de spermă 

De ce unii bărbați trebuie să mărească producția de spermă? Există o mulțime de factori care îi fac să o facă. În primul rând, bărbații doresc să-și îmbunătățească fertilitatea și intensitatea orgasmului.

Ar trebui să ia anumiți pași dacă dorește să crească producția de spermă. În zilele noastre, bărbații pot folosi realizări incredibile în știința sănătății sexuale masculine, care le vor îmbunătăți potența, cantitatea de spermatozoizi și pot face orgasmul mai puternic. Știința medicală oficială susține și aceste produse.

În ultimul deceniu au fost efectuate o mulțime de cercetări asupra sănătății sexuale masculine. Medicii recomandă utilizarea suplimentelor alimentare pentru a face față problemelor sexuale masculine. Dacă scopul tău este să crești producția de spermă, nu există o metodă mai bună de a face asta decât să luați suplimente, care sunt făcute cu acest scop în minte. Utilizarea suplimentelor alimentare nu este singura tehnică disponibilă, dar este una foarte favorabilă. Furnizorii de servicii medicale declară că este sigur și eficient și, de obicei, chiar mai eficient decât exercițiile pentru penis.

Numărul de produse este mare în zilele noastre în această sferă. A fost dezvoltată o metodă specială pentru a obține rezultatul specificat și pentru a crește producția de spermă. Printre diferitele rezultate plăcute pe care le oferă aceste produse se numără un răspuns și o performanță sexuală mai bună, orgasme extra intense și mai lungi, o cantitate mai mare de spermă, cu aspect și textură mai albe, extra puternice, ejaculare mai bună și forță de contracție crescută.

Este un fapt binecunoscut că multe femei se despart de parteneri dacă nu le oferă satisfacție în sex. Plăcerea este la fel de importantă ca și securitatea. Femeilor le plac bărbații care le trezesc entuziasmul sexual și le atrag. Le plac bărbații care își agită sângele. Potenta masculina este un aspect foarte distinctiv pe care fiecare femeie isi doreste ca partenerul ei sa il posede.

Acesta este un motiv uriaș pentru suplimentele masculine. Există o varietate de mijloace și suplimente naturale, care le permit bărbaților să crește producția de spermă. Una dintre metodele utilizate pe scară largă include aportul de complex multivitaminic. Ajută la depășirea unor efecte secundare ale stresului și obiceiurilor proaste.

O altă cale de ieșire este să bei multă apă în timpul zilei. Mai mult, amintiți-vă că exercițiile fizice regulate vă vor menține corpul în formă și funcțiile masculine la un nivel decent. Luați în considerare dieta dvs. foarte atent. Încercați să reduceți cantitatea de burgeri și alte lucruri de tip fast-food, dar creșteți cantitatea de produse proaspete și naturale. Dacă nu renunțați, atunci măcar controlați-vă obiceiurile de fumat. Dăunul pe care fumatul îl face numărului și volumului de material seminal, precum și libidoului în general este dovedit științific. De asemenea, băutul ar trebui să fie responsabil. Nu credeți că trebuie să uitați de alcool, dar ar trebui să fie limitat. Nu uitați să vă odihniți bine. Dacă dormi suficient în fiecare noapte, vei fi plin de energie și apetit sexual. Și, în cele din urmă, trebuie să spunem, aveți o experiență sexuală plăcută activă tot timpul - acest lucru vă va menține în formă și energic.

Dintre varietatea de mijloace disponibile pentru creșterea producției de spermă, pilulele de volum naturale s-au dovedit a fi cele mai bune efectiv. Tu trebuie să alegi cea mai bună opțiune pentru tine. Consultarea medicului dumneavoastră ar fi o idee grozavă înainte de a face o alegere finală. Doar medicul dumneavoastră, care știe aproape totul despre sănătatea dumneavoastră, vă poate oferi sfaturi utile și practice. Atunci vei fi sigur că metoda aleasă de tine va avea cel mai bun efect posibil și îți vei atinge scopul, vei crește producția de spermă. Lasă-ți grijile deoparte. Alege alternativa care ti se potriveste.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este acneea? O privire de ansamblu cuprinzătoare asupra acneei, cosurilor și punctelor negre: simptome, cauze, opțiuni de tratament.

Cu toate aceste discuții despre acnee, am putea la fel de bine să încercăm să definim puțin condiția. Acneea este denumirea folosită în mod obișnuit pentru porii înfundați de sebum (cunoscut și ca puncte albe și puncte negre), coșuri, noduli sau chisturi care pot apărea pe față, gât, umeri, piept, spate, brațe și picioare. Majoritatea adolescenților și un număr bun de adulți suferă de acnee pentru perioade mai mult sau mai puțin prelungite de timp. Afecțiunea nu se limitează la niciun grup de vârstă, rasă sau sex. Afectează sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cele mai mari probleme ale acneei sunt aspectul neplăcut al cosurilor și cicatricile pe care le pot lăsa în urmă. Tipuri de acnee Deși cosurile sunt de departe cea mai frecventa forma de acnee si cea mai probabila o intalneasca sau de care sufera majoritatea oamenilor, trebuie sa stii ca exista si alte forme. Cea mai simplă formă este acneea vulgară, care prezintă doar comedoane, cea mai simplă dintre leziuni. Lez

Un ghid cuprinzător pentru creșterea sânilor: remedii naturale sau intervenții chirurgicale?

Mărirea sânilor Sute de mii de femei din întreaga lume își doresc să aibă sâni mai mari. Cu toate acestea, majoritatea acestor femei nu vor urma nicio formă de mărire a sânilor. Deși le-ar plăcea să aibă sânii mai mari, aceste femei nu sunt dispuse să se supună pericolelor sau nedemnurilor operației de mărire a sânilor - și cine le-ar putea învinovăți? Sincer, majoritatea operațiilor de mărire a sânilor creează rezultate mai puțin decât perfecte. Chiar și femeile care optează pentru o îmbunătățire modestă cupa B sau cupa C pot ajunge cu implanturi nenaturale sau neuniforme. Când te gândești că femeile cu implanturi au o creștere cu 21 la sută a cancerului, operația nu pare să merite. Majoritatea femeilor inteligente ar prefera să trăiască cu o cupă A dezamăgitoare decât să cheltuiască mii de dolari punându-le în pericol sănătatea de dragul de a avea sâni mai mari. Vestea bună este că există o alternativă naturală pe bază de plante. Studiile arată că femeile care iau pastile pentru măr

Ghidul complet al medicamentelor și tratamentelor pentru acnee

Ce este acneea? Acnee se vorbește de toată lumea, prin urmare, este necesară o definiție a acestui termen. Acneea este un termen aplicat de obicei porilor blocați de materie sebacee (puncte albe și puncte negre, cu alte cuvinte), pustule, noduli sau vezici urinare, care afectează fața, gâtul, umerii, sânul, spatele, părțile superioare ale picioarelor și brațelor. Acneea este o mare problemă pentru aproape toți adolescenții și pentru mulți adulți și durează ceva timp. Această problemă este tipică pentru persoane de diferite vârste, rase și sexe. Un număr mare de oameni din toate țările lumii suferă de aceasta. Cel mai rău lucru despre acnee este aspectul urât de pustule și cicatrici, care sunt adesea consecințe ale acneei. Acneea are un efect social considerabil. Pustulele urâte îi fac pe mulți să se grăbească la o farmacie sau o farmacie, deoarece oamenii cred că acneea are o influență negativă asupra relațiilor dintre ei. Anual, oamenii cheltuiesc mii de milioane de USD în întreaga