Treceți la conținutul principal

Înțelegerea infertilității masculine: Cum să promovați sănătatea reproductivă masculină?

Există câteva cupluri care pur și simplu nu pot rămâne însărcinate după multe încercări în decurs de un an. Când problema este identificată ca fiind cu bărbatul, se numește infertilitate masculină. Conform statisticilor, infertilitatea masculină reprezintă o treime din cazurile de infertilitate raportate.


Un bărbat este diagnosticat cu infertilitate masculină atunci când există o problemă cu ejacularea sau numărul de spermatozoizi. Ejacularea este atunci când sperma este eliberată prin penis în timpul orgasmului. Atunci când bărbatul nu poate elibera sperma în mod corespunzător pentru a rămâne însărcinată pe femeie, el poate suferi de: disfuncții erectile, ejaculare precoce, ejaculare retrogradă (în care materialul seminal este împins înapoi în vezică) sau complicații de la intervenții chirurgicale sau radioterapie.

Spermatozoizii unui bărbat pot fi, de asemenea, „anormali”, despre care se spune că este malformat și are o durată de viață scurtă. Astfel, sperma nu a putut „înota” corect. Acest lucru este cauzat de dezvoltarea anormală sau inflamația testiculelor și a venelor umflate în scrot. Această condiție încălzește interiorul scrotului și poate afecta în mod critic producția de spermatozoizi.

Un număr scăzut de spermatozoizi (sau deloc spermatozoizi) poate fi cauzat de infecția severă cu oreion, tulburări hormonale, factori ereditari sau infecții. De asemenea, poate fi declanșată de purtarea de lenjerie de corp strâmtă sau restrictivă, utilizarea excesivă a tutunului, alcoolului sau drogurilor ilegale și expunerea la radiații sau substanțe chimice otrăvitoare.

S-ar putea să vă întrebați dacă infertilitatea masculină poate fi tratată. Desigur, poate fi. De fapt, mai mult de 50 la sută din cazurile de infertilitate masculină pot fi remediate. Tratamentul prin metode convenționale poate ajuta cuplul să rămână gravidă prin actul sexual normal. Există medicamente, antibiotice și hormoni pe care un bărbat le poate lua pentru a ajuta la producția de spermă, pentru a scăpa de infecție sau pentru a ajuta la dezechilibrul hormonal. De asemenea, puteți încerca să purtați îmbrăcăminte largi, cum ar fi boxeri sau să evitați căzile cu hidromasaj, saunele și dușurile fierbinți lungi.

Sunt disponibile și alte tratamente, deși acestea pot fi invazive sau prea costisitoare. Aceasta include fertilizarea in vitro, inseminarea artificială și utilizarea donatorului de spermă. Fertilizarea in vitro presupune fecundarea spermei și ovulului cuplului într-un laborator și plasarea ovulului fertilizat în uterul femelei. Inseminarea artificiala, pe de alta parte, presupune colectarea spermatozoizilor si plasarea manuala a acestuia in interiorul trompelor uterine sau a uterului feminin pentru a facilita conceptia. Un sperma donator poate fi dobândit în schimb dacă nu există deloc producție de spermă sau există alte probleme funcționale cu spermatozoizii bărbatului.

În plus față de cele de mai sus, există o serie de pastile pe bază de plante despre care s-a dovedit că măresc volumul spermei și fertilitatea masculină.

Importanța fertilității masculine

Fertilitatea masculină este foarte importantă pentru populația masculină. Chiar și cu ani mai devreme, bărbații și-au găsit propriile modalități de a trata infertilitatea și de a spori fertilitatea. Unii folosesc ierburi precum saw palmetto, morcovul sălbatic, ignama sălbatică, rădăcina de viață și trifoiul roșu pentru a crește fertilitatea. Alții se alătură în vechi dansuri tradiționale care sunt de obicei oferite idolilor fertilității. Unii chiar oferă găini vii sau alte sacrificii zeilor menționați mai sus. Este adevărat că unii bărbați moderni fac unul sau două dintre ritualurile menționate pentru a-și îndeplini responsabilitatea de procreatori. De asemenea, fiecare bărbat speră să devină tată, așa că trebuie să-și dea toată puterea pentru a fi unul.

Știința s-a dovedit a fi cea mai mare realizare a omenirii de astăzi. A creat modalități de a combate problema fertilității masculine. Oamenii din spatele acestei creații sunt cu adevărat îngrijorați de numărul tot mai mare de bărbați infertili. Astfel, ei detectează o modalitate simplă, dar cea mai bună, de a face față unei astfel de probleme. Experții sunt încurajați să fie un membru activ al mișcării pro-viață. Ei promovează cuplurile să se bucure unul de compania celuilalt printr-o viață sexuală satisfăcătoare. Sunt întotdeauna gata să satisfacă nevoile fiecărui om. Ca parte a dedicațiilor lor, au creat un supliment natural care răspunde nevoilor populației masculine.

Un bărbat produce un volum normal de sperma de 2 până la 5 miligrame. Ar trebui să existe cel puțin 40 de milioane de spermatozoizi, iar 75% din numărul total este în viață. Restul de 25%, care este mort, este considerat normal. Prin urmare, un bărbat trebuie să producă un total de 40 de milioane de spermatozoizi pentru a avea un copil. În consecință, un număr scăzut de spermatozoizi duce la probleme de fertilitate masculină. Există suplimente care pot ajuta bărbatul să crească volumul spermatozoizilor. Aceste suplimente cresc, de asemenea, apetitul sexual și îmbunătățesc rezistența. Inutil să menționăm că acest supliment îmbunătățește bucuria pe care o place cuplul. Este benefic ambilor membri pentru a avea o relatie sexuala satisfacatoare. Prin urmare, a avea un sex bun înseamnă a avea o viață bună împreună.

Spermatozoid și infertilitate: există o legătură?

Sperma și infertilitatea: există vreo legătură? Puteți preveni infertilitatea prin creșterea volumului spermatozoizilor și îmbunătățirea erecției? Dacă da, cum?

Aproximativ 15% dintre cuplurile care încearcă prima sarcină se întâlnesc cu eșec. Majoritatea autorităților definesc acești pacienți ca fiind în primul rând infertili dacă nu au reușit să rămână însărcinați după un an de act sexual neprotejat. Concepția se realizează în mod normal în decurs de douăsprezece luni la 80-85% dintre cuplurile care nu utilizează măsuri contraceptive, iar persoanele care se prezintă după acest timp trebuie, prin urmare, considerate ca fiind posibil infertile și trebuie evaluate. Când problema este identificată ca fiind cu bărbatul, se numește infertilitate masculină. Potrivit statisticilor, infertilitatea masculină reprezintă o treime din cazurile de infertilitate raportate.

Un bărbat este diagnosticat cu infertilitate masculină atunci când există o problemă cu ejacularea sau volumul spermatozoizilor. Ejacularea este atunci când sperma este eliberată prin penis în timpul orgasmului. Atunci când bărbatul nu poate elibera sperma în mod corespunzător pentru a rămâne însărcinată pe femeie, el poate suferi de: disfuncții erectile, premature ejaculare, ejaculare retrogradă (în care materialul seminal este împins înapoi în vezică) sau complicații de la intervenții chirurgicale sau radioterapie.

Motive ale numărului scăzut de spermatozoizi

Spermatozoizii unui bărbat pot fi, de asemenea, „anormali”, despre care se spune că este malformat și are o durată de viață scurtă. Astfel, sperma nu a putut „înota” corect. Acest lucru este cauzat de dezvoltarea anormală sau inflamația testiculelor și a venelor umflate în scrot. Această condiție încălzește interiorul scrotului și poate afecta în mod critic producția de spermatozoizi.

Un număr scăzut de spermatozoizi (sau deloc spermatozoizi) poate fi cauzat de infecția severă cu oreion, tulburări hormonale, factori ereditari sau infecții. De asemenea, poate fi declanșată de purtarea de lenjerie intimă strâmtă sau restrictivă, consumul excesiv de tutun, alcool sau droguri ilegale și expunerea la radiații sau substanțe chimice otrăvitoare.

Infertilitate masculină: factori de risc

Amestecul de spermă a bărbatului și sperma lui continuă în prostata unui bărbat. Deci, dacă prostata bărbatului este defectă, atunci nu ar funcționa bine. Ar provoca fluxul greșit al materialului seminal în sistemul genital al unei femei. Această problemă este o cauză binecunoscută a infertilității.

Problemele genetice care apar la majoritatea bărbaților cauzează și infertilitate. Se caracterizează prin probleme cromozomiale. Dacă un bărbat are probleme cu cromozomii, acest lucru poate afecta producția de spermatozoizi și, de asemenea, diviziunea celulară a corpului său. Disfuncția erectilă și problemele de ejaculare sunt, de asemenea, factori care duc la infertilitate.

Disfuncția erectilă înseamnă că penisul bărbatului nu este capabil să-și susțină erecția necesară pentru a pătrunde în vagin. Pe de altă parte, problema ejaculării este incapacitatea de a produce fluide corporale, care este materialul seminal care conține spermatozoizii, care este necesar în timpul sarcinii. Lipsa de testosteron, care este o tulburare hormonală, poate duce și la infertilitate.

Boli medicale care duc la infertilitate

Există unele boli medicale care duc la infertilitate. Febra poate afecta producerea de spermatozoizi. Diabetul afectează erecția și ejacularea unui bărbat. Hipertensiunea arterială afectează și erecția unui bărbat. Bărbații care au boli de inimă sunt, de asemenea, cel mai probabil să fie infertili din cauza problemelor de erecție. Tulburările de rinichi afectează enorm capacitatea de reproducere a unui bărbat. Afectează calitatea spermei unui bărbat. Cancerul genital reduce foarte mult fertilitatea. În cele din urmă, alcoolul, cofeina excesivă și fumatul și stresul sunt reducători excelenți ai fertilității masculine.

Aceste cauze ale infertilității pot fi văzute oriunde. Este esențial să țineți cont de acești factori care modifică fertilitatea masculină pentru a preveni astfel de probleme. Majoritatea cuplurilor s-au despărțit din cauza acestei probleme. Viața unei femei nu este plină fără a avea proprii ei copii. Unele cupluri încearcă să facă față problemelor încet. Ei țin ultima frânghie a răbdării lor de dragul relației și al iubirii. Totuși, uneori femeile le găsesc mai împlinit dacă au propria lor rasă de viață. Prin urmare, îl lasă în urmă pe bărbat și găsesc un alt bărbat care este capabil să-și împlinească visele. Acesta este cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla vreodată unui bărbat.

Menținerea sănătății reproductive bune

Să vorbim despre sănătatea reproductivă. De fapt, totul ține de sănătatea reproducerii. Indiferent dacă doriți să creșteți volumul spermatozoizilor sau dacă nu puteți obține o erecție atunci când aveți nevoie, totul este despre sănătatea reproducerii. Menținerea sănătății reproductive în stare perfectă vă aduce o putere de erecție și rezistență mult mai mari, precum și o satisfacție sexuală generală. Mai simplu spus, o sănătate bună a reproducerii vă oferă o viață sexuală sănătoasă!

Menținerea unui sistem reproductiv sănătos și viguros este poate unul dintre cele mai importante lucruri la care toți bărbații ar trebui să fie atenți. Fă-ți o favoare sistemului tău reproducător luând în considerare următoarele sugestii:

  • Mănâncă o dietă sănătoasă, bine echilibrată. Pentru a asigura o funcție erectilă normală, trebuie să păstrați fluxul continuu de sânge către penis, având grijă de arterele care îl alimentează. Consumați o dietă bogată în fibre, săracă în grăsimi saturate și puteți fi sigur că veți preveni sau reduce acumularea de depozite de grăsime care îngustează și înfundă arterele. Stai departe de grăsimi animale, zahăr, alimente prăjite sau junk.
  • Renunțați la fumat. Fumatul îngustează vasele de sânge și duce la acumularea de plăci în arterele care furnizează sânge penisului. Acest lucru are ca rezultat diminuarea funcției erectile, contracția penisului și impotență mai târziu în viață.
  • Evitați băuturile alcoolice și drogurile periculoase. Alcoolul și narcoticele vă expun un risc mare de impotență sau disfuncție erectilă.
  • Exercițiu. Exercițiile fizice sunt bune pentru sănătatea ta generală. Încercați să mergeți vioi, să alergați, să mergeți cu bicicleta sau să înotați cel puțin 30 de minute pe zi, de trei ori pe săptămână.
  • Luați suplimente nutritive. Anumite vitamine și minerale sunt bune pentru menținerea sănătății generale a penisului, cum ar fi vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina C, vitamina E, cromul, zincul și L-arginina. În timp ce anumite ierburi precum Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild Yam, Saw Palmetto, Dong quai, Gotu kola, rădăcină de hortensie și Pygeum, sunt cunoscute a fi deosebit de utile pentru erecții slabe sau impotență. Asigurați-vă că vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră.
  • Stimulați-vă sănătatea. Menține sistemul reproducător sănătos și circulația prostatei prin erecții și ejaculare regulate.
  • Ajută-ți sistemul reproducător. Există o mulțime de motive pentru a crește volumul spermatozoizilor. Am discutat deja despre aceste motive înainte. Acum ajută-ți penisul! Există produse speciale care vă vor ajuta să creșteți volumul spermei fără efecte secundare.

Ce este analiza fertilității?

O analiza sperma și fertilitatea este procesul de măsurare și evaluare a cantității și calității spermei dintr-o probă de spermă produsă de un bărbat pentru a estima fertilitatea masculină.

Această analiză se face de obicei pentru a vedea dacă un bărbat este fertil și poate deveni tată. Potrivit statisticilor, mai mult de 30% dintre problemele cuplurilor cu probleme de reproducere sunt legate de calitatea spermei sau a contului de spermă ale unui bărbat. O analiză a spermei este, de asemenea, o metodă utilizată pe scară largă pentru a verifica eficacitatea unor astfel de operații precum vasectomia și vasectomia inversă.

Acestea sunt testele care sunt frecvent efectuate în timpul unei analize a spermei:

  1. Volumul spermei
  2. Timpul de lichefiere (Acest test este dedicat investigației cât timp durează lichidarea spermatozoizilor. După ejaculare, este ca un gel gros, iar când trec aproximativ 20 de minute devine din nou lichid.)
  3. Motilitatea spermatozoizilor (Acesta este un proces de măsurare a cantității de spermatozoizi care se mișcă înainte într-un mod obișnuit. În timpul acestui proces, numărul de spermatozoizi poate fi, de asemenea, calculat și se numește densitate mobilă.)
  4. Morfologia spermatozoizilor (Acest tip de test este efectuat pentru a determina ce cantitate de spermatozoizi are forma adecvată.)
  5. nivelurile de pH (acestea ajută la identificarea cât de acid sau alcalin este spermatozoizii.)
  6. Numărul de celule albe din sânge
  7. Nivelul de fructoză

Există 2 tehnici simple și complet normale pe care le puteți aplica în viața de zi cu zi pentru a crește volumul spermatozoizilor, a îmbunătăți numărul de celule seminale și a crește potența. În primul rând, trebuie să fii sigur că corpul tău este hidratat corespunzător.

Un organism care nu primește suficient lichid nu poate funcționa corect și acest lucru duce la scăderea cantității de spermatozoizi. Cu cât ești mai hidratat, cu atât vei produce mai puțini spermatozoizi. Deshidratarea poate fi probabil un motiv pentru scăderea cantității de spermă la om. Amintiți-vă că 8 pahare de apă vă vor ajuta. Aceasta este norma care va fi suficientă pentru ca organismul dumneavoastră să producă un volum normal de spermă.

Există pastile naturale care pot fi de mare ajutor și plus pentru îmbunătățirea calității și creșterea volumului spermei. Motivul este faptul că conțin nu numai minerale și ierburi, ci și aminoacizi precum L-carnitina, L-arginina și L-glizină, care sunt foarte importanți pentru sănătatea ta și în special pentru sperma.

Dar efectul lor nu se limitează doar la îmbunătățirea numărului de spermatozoizi. De asemenea, ajută la menținerea unor erecții mai puternice și de durată prin creșterea circulației sanguine către țesuturile penisului.

Mijloc. -criza vieții și fertilitatea

Bărbații observă că exuberanța lor tinerească anterioară și virilitatea râvnică se diminuează încet, când ating vârsta de 40 de ani și mai departe. Acesta este momentul în care bărbații se confruntă cu căderea părului, pierderea oaselor, insomnie sau alte probleme de somn și probleme de memorie și calcul.

Adesea se simt nervoși, obosiți și mai puțin motivați. Sau, uneori, acestea sunt însoțite de transpirație și înroșire, pierderea masei musculare și a forței, dureri, creșterea grăsimilor, scăderea performanței sexuale sau disfuncție erectilă și depresie.

Majoritatea bărbaților care ajung la mijlocul vârstei vor experimenta practic una sau toate acestea în grade diferite.

Deoarece testosteronul este un hormon care ajută la menținerea apetitului sexual, la creșterea volumului spermei, a părului pubian și corporal, a mușchilor și a oaselor, consecințele andropauza apare încet pe măsură ce bărbatul îmbătrânește.

Dar poți opta pentru a te lupta și a atenua sau chiar a evita simptomele cauzate de andropauză. Ar trebui să aveți o strategie care să includă abordări ale stilului de viață, cum ar fi dieta optimă, exerciții fizice regulate, gestionarea stresului și puteți încerca, de asemenea, să renunțați la fumat.

Pastilele uimitoare pentru volumul spermatozoizilor sunt un stimulent al performanței sexuale ca nimeni altul. Nu numai că pastilele vă garantează o erecție atunci când aveți nevoie, dar ajută și la creșterea volumului spermatozoizilor. Și o performanță mai bună în pat este precursorul multor lucruri bune într-o relație, cum ar fi un partener iubitor și acel sentiment plăcut de conținut despre casă. Citiți mai multe despre aceste pastile în articolul nostru privind creșterea volumului de spermatozoizi.

Volum crescut de spermă pentru o fertilitate mai bună a bărbaților

Unul cel mai mare dar al existenței umane este viața. Aceste cuvinte sunt deja uzate, dar rămân la fel de adevărate. Imaginați-vă cum un singur obiect mic care este aproape invizibil poate crea o viață. Este ca o putere miraculoasă conferită fiecărui om. Este o putere atașată cu responsabilitate. În fiecare zi, sunt oameni care mor și femei care nasc în întreaga lume. Numărul morților crește, la fel și numărul populației.

Se spune că ființele umane sunt create ca protectori ai Pământului. Cu toate acestea, întrebarea este cine vor fi protectorii ființelor umane? Răspunsul este simplu și simplu, ei înșiși. Oamenii sunt cei mai înalți dintre creații. Astfel, nu există nicio altă modalitate de a distruge generația umană, cu excepția doar pentru ei înșiși. Este esențial să știi să te protejezi.

Bărbații nu ar trebui să-și facă griji dacă se confruntă cu probleme cu fertilitatea masculină. Ei nu trebuie să-și dezvolte ideea de a fi inutili și șchiopătați odată ce știu că sunt infertili. Infertilitatea nu înseamnă masculinitate inferioară. Este o problemă de sănătate pe care fiecare bărbat ar trebui să o facă față cu toată puterea. Pentru a cunoaște natura acestei situații dificile, un bărbat trebuie să înțeleagă pe deplin factorii care duc la starea de sănătate masculină menționată.

O ejaculare produce un volum normal de sperma de 2 până la 5 miligrame. O ejaculare trebuie să producă cel puțin 40 de milioane de spermatozoizi, din care 75% din numărul total este în viață. Adică, restul de 25%, care este mort, este considerat normal. Prin urmare, un bărbat trebuie să producă un total de 40 de milioane de spermatozoizi pentru a putea crea un copil. În consecință, un număr scăzut de spermatozoizi duce la probleme de fertilitate masculină. Deci, dacă trebuie să creșteți fertilitatea masculină, primul lucru la care ar trebui să vă gândiți este să creșteți volumul spermei .

2 opțiuni pentru a îmbunătăți calitatea spermei 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți calitatea spermei, puterea de ejaculare și să creșteți producția de spermă, puteți încerca 2 metode simple și naturale. Oricât de banal ar suna, dar primul lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată este să bei suficientă apă proaspătă, deoarece este esențială pentru buna funcționare a întregului tău corp. Dacă vă confruntați cu deshidratare, funcțiile corpului dumneavoastră nu sunt corecte și numărul de spermatozoizi va fi și el influențat negativ. Un nivel mai mare de hidratare înseamnă mai multă spermă și, în egală măsură, o hidratare scăzută nu vă va permite să aveți o cantitate mai mare de spermă. Dacă nu vrei să suferi de ea, bea aproximativ opt pahare de lichid zilnic. Datorită acesteia, vei putea produce cantitatea adecvată de spermă.

Dacă luați pastile naturale pentru volumul spermei, veți putea contribui la îmbunătățirea calității spermei. Multe ierburi și minerale utile sunt conținute în pastile împreună cu o combinație de aminoacizi (L-arginina, L-carnitină, L-glizină), importante pentru rezultate excelente și un număr bun de spermatozoizi. În plus, ele îmbunătățesc circulația sângelui, îmbunătățind astfel și erecția, prin urmare beneficii duble sunt garantate pentru tine.

Infertilitate masculină: opțiuni de tratament

S-ar putea să vă întrebați dacă infertilitatea masculină poate fi tratată. Desigur, poate fi. De fapt, mai mult de 50 la sută din cazurile de infertilitate masculină pot fi remediate. Este extrem de important în evaluarea infertilității să se considere cuplul ca o unitate în evaluare și tratament și să se procedeze într-o manieră investigativă paralelă până când se descoperă o problemă. S-a demonstrat că, cu cât un cuplu rămâne mai mult subfertil, cu atât sunt mai slabe șansele lor pentru o vindecare eficientă. Multe cupluri se confruntă cu o aprehensiune și anxietate semnificative după doar câteva luni de eșec de a concepe.

Tratamentul prin metode convenționale poate ajuta cuplul să rămână gravidă prin actul sexual normal. Există medicamente, antibiotice și hormoni pe care un bărbat le poate lua pentru a ajuta la producția de spermă, pentru a scăpa de infecție sau pentru a ajuta la dezechilibrul hormonal. De asemenea, puteți încerca să purtați îmbrăcăminte largi, cum ar fi boxeri sau să evitați căzile cu hidromasaj, saunele și dușurile fierbinți lungi.

Sunt disponibile și alte tratamente, deși acestea pot fi invazive sau prea costisitoare. Aceasta include fertilizarea in vitro, inseminarea artificială și utilizarea donatorului de spermă. Fertilizarea in vitro presupune fecundarea spermei și ovulului cuplului într-un laborator și plasarea ovulului fertilizat în uterul femelei. Inseminarea artificiala, pe de alta parte, presupune colectarea spermatozoizilor si plasarea manuala a acestuia in interiorul trompelor uterine sau a uterului feminin pentru a facilita conceptia. Un sperma donator poate fi dobândit în schimb dacă nu există deloc producție de spermă sau există alte probleme funcționale cu spermatozoizii bărbatului.

Dacă nu doriți să apelați la donatori de spermă terți, aruncați o privire la suplimentele care funcționează pentru a crește volumul de spermă. Ele cresc semnificativ șansele de concepție prin creșterea volumului spermatozoizilor, îmbunătățirea erecției și a performanței.

Pastile de fertilitate

Fertilitatea bărbaților poate fi asigurată în multe moduri diferite. În funcție de fiecare caz, sunt disponibile în mod obișnuit tratamente și măsuri preventive. O combinație între un stil de viață proactiv și pastile de fertilitate (pastile care cresc fertilitatea masculină) sau pastile pentru creșterea penisului depinde numai de fiecare caz individual. Atât cele psihologice, cât și cele fiziologice au nevoie de suficientă atenție pentru a reduce șansele de a avea disfuncție erectilă, iar cheia este să rămâneți mereu în formă și formă excelentă.

O stare bună de sănătate este o preocupare tot mai mare în rândul bărbaților adulți în aceste zile. Produsele disponibile comercial, cum ar fi pastilele de fertilitate, serviciile precum antrenamentul cu greutăți, activitățile de la sport la recreere și managementul stilului de viață devin din ce în ce mai populare. A rămâne în formă și a-și menține supremația sexuală nu este doar un moft, ci o cultură în continuă progres. Șampoanele anti-chelie, produsele pentru corp anti-îmbătrânire și pastilele de fertilitate sunt acum la fel de comune ca cremele de ras pentru toți bărbații.

Pentru bărbați, o stare sănătoasă a sănătății lor sexuale este la fel de importantă sau chiar mai importantă ca cariera și profesiile lor. O viață sexuală sănătoasă oferă bărbaților o cantitate enormă de mândrie și încredere care afirmă existența lor valoroasă în societate. A nu avea o erecție bună este un mare coșmar că bărbații vor face totul pentru a evita. Incapacitatea de a le satisface nevoile sexuale ale lor și ale partenerului lor este o mare amenințare și insultă. Se depun eforturi foarte mari pentru a o evita, iar acum există o varietate de măsuri pentru a o combate; de la tratament supravegheat medical la pastile de fertilitate.

Pastilele de fertilitate - în special cele care măresc volumul spermatozoizilor - promovează o vigoare sexuală mai mare și erecții mai dure. Sunt fabricate din materiale organice, în principal componente din plante, care ajută organismul, în special funcțiile sale de reproducere, să fie bine și activ. Aceste pastile îmbunătățesc funcționarea generală a sistemului reproducător, care este o bază pentru performanța sexuală robustă și încrezătoare a unui bărbat. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține orgasme mai lungi și mai intense și de a crește volumul spermei!

Ingrediente pentru creșterea fertilității

Acum este timpul să reveniți la ingredientele pe care ar trebui să le căutați atunci când doriți să creșteți fertilitatea. Credeți sau nu, mulți oameni nu au nicio idee că își pot îmbunătăți orgasmul. Ei tratează orgasmele lor ca pe ceva dat de natură. Nu este adevarat. Există produse al căror scop principal este să ne ajute să obținem erecții instantanee și orgasme mai lungi prin creșterea volumului spermei și creșterea fertilității. Și toate acestea pot fi făcute cu ajutorul ingredientelor naturale.

Clienții sunt întotdeauna interesați să obțină cea mai bună valoare pentru banii lor. Nu vor să cumpere produse care nu funcționează sau care pot fi periculoase pentru sănătatea lor. Recunoaștem această nevoie și ne străduim să oferim cel mai bun amestec posibil de ingrediente și să continuăm să căutăm noi soluții naturale pentru problemele tale.

Ingrediente pentru producerea spermei

Primul grup de ingrediente recomandate este format din cele care acționează asupra sistemului în ansamblu. Iată câteva ingrediente posibile în această listă:

  1. Maca Botanică legendară din America de Sud dovedit că promovează libidoul, potența și energia.
  2. Zinc - Zincul este un mineral responsabil de dezvoltarea și buna funcționare a organelor de reproducere și de funcționarea normală a glandei prostatei.
  3. Paducel - conțin antioxidanți puternici și bioflavonoide naturale care susțin sănătatea întregului sistem cardiovascular. Această plantă poate ajuta de fapt la reglarea tensiunii arteriale ridicate și scăzute, în plus față de descompunerea lent a colesterolului și a depozitelor de grăsime din organism.
  4. Extract de Avena sativa - Avena sativa este un extract botanic care a fost folosit în mod tradițional pentru a crește puterea, mintea, spiritul și corpul. Referințe la efectele stimulatoare ale avenei sativa - denumirea comună paie de ovăz sălbatic - au fost găsite cu până la 200 de ani în urmă în Farmacopeea Germană. Studiile moderne de la Institutul pentru Studii Avansate ale Sexualității Umane au arătat că avena sativa ajută la excitarea sexuală.
  5. Ling Zhi este o plantă asiatică cunoscută pentru efectele sale antialergice, antiinflamatorii, antibacteriene și antioxidante. De asemenea, crește sentimentul de vitalitate și energie. Același lucru se poate spune despre Tian Men Dong, care ajută la stabilizarea greutății corporale și la promovarea unui somn sănătos.
  6. Fucus Vesiculosus echilibrează funcțiile glandei tiroide și crește nivelul de energie.

În continuare, există ingrediente care cresc nivelul de testosteron.

Ingrediente pentru producerea de testosteron

Al doilea grup de ingrediente este alcătuit din substanțe naturale care stimulează producția de testosteron în organism pentru pentru a crește cantitatea de spermatozoizi disponibilă în timpul fiecărei sesiuni de sex.

  1. Principalul dintre aceste ingrediente este oxidul de zinc. Zincul este renumit pentru că joacă un rol crucial în calitatea și motilitatea spermei. Printre funcțiile mai puțin cunoscute, dar la fel de importante, se numără metabolizarea testosteronului și menținerea fertilității și vigoarei sexuale. S-a demonstrat că crește numărul de spermatozoizi și motilitatea spermatozoizilor cu 80% până la 200% prin sprijinirea sintezei de testosteron.
  2. Floare suedeză - Polenul, ca celulă masculină a regnului vegetal, are o reputație binemeritată pentru un plus de energie, vigoare și virilitate. Oferă toți factorii biologici care sunt precursori pentru hormonii sexuali și micronutrienți esențiali pentru sistemele reproductive sănătoase.
  3. Un alt stimulent de testosteron este Dong Chong Xia Cao, o plantă asiatică a cărei scoarță este, de asemenea, folosită pentru a proteja inima și ficatul de anumite toxine.
  4. Al treilea grup este compus din ingrediente care te ajută să obții erecții dure, prin deschiderea vaselor de sânge și fluidizarea fluxului de sânge prin corp și în special în zona pubiană. Deoarece erecțiile sunt pur și simplu sânge care curge în penis, puteți vedea cu ușurință de ce fluxul de sânge este extrem de important pentru orice tip de erecție. De asemenea, puteți vedea că o erecție de dimensiuni mari necesită un flux sanguin mai bun și un sistem cardiovascular sănătos.
  5. Drilizen și Hong Hua Fen vor deschide arterele și vor încuraja fluxul sanguin, protejând în același timp vasele de sânge și inima cu 4', 5, 7- Trihidroxiflavonă și San Guo Mu.
  6. Muira puama - Această plantă braziliană Muira puama, denumită și murapuama, este cunoscută în principal pentru ajutorul său eficient în disfuncția erectilă și creșterea libidoului și ca afrodisiac - dar este și un excelent tonic pentru creșterea bunăstării generale și a oboselii psihice.
  7. Extract de scoarță de pin - Extractul de scoarță de pin poate crește producția de oxid nitric de către organism, o substanță chimică implicată în răspunsul sexual masculin, poate fi, de asemenea, util în tratarea disfuncției erectile.

Cercetările ample ne-au condus la aceste ingrediente, în timp ce nenumărate ore de testare ne-au permis să identificăm amestecul potrivit pentru rezultate de top. Erecțiile mai lungi și mai dure vor pune un zâmbet larg pe fața partenerului tău, în timp ce tu poți crește fertilitatea și te poți bucura de sex mai mult ca niciodată. Nu există niciun risc implicat, nici financiar, nici din punct de vedere al sănătății. După cum puteți vedea din lista de mai sus, toate ingredientele sunt perfect sigure.

Sporește fertilitatea și potența masculină

Cazurile în care femeile nu vor să trăiască cu un bărbat care nu le poate permite plăcere sexuală, au loc adesea în viața noastră. Siguranța nu este suficientă; de asemenea, vrem ca partenerul nostru să ne potrivească sexual. Femeile sunt mai predispuse să rămână cu bărbați care le pot face să ardă de dorință și să le excite imaginația. Și unul dintre principalele aspecte ale atracției bărbaților pentru o femeie este Potența masculină și abilitățile lor masculine.

De aceea, mulți bărbați nu caută un supliment alimentar sau un complex de vitamine, care să-i ajute să să crească potența masculină. Dar nu există doar suplimente nutritive pe care le puteți folosi pentru a crește volumul spermei. Există și alte căi și mijloace. În primul rând, luați în considerare multi-vitaminele care vă vor oferi organismului dumneavoastră nutrienți suplimentari esențiali pentru dvs., mai ales dacă munciți din greu sau duceți un stil de viață obositor.

Ar trebui să bei multă apă limpede în fiecare zi. Antrenamentele fizice vă pot ajuta, de asemenea, dacă sunt regulate. Luați în considerare dieta dvs. foarte atent. Încercați să reduceți cantitatea de burgeri și alte lucruri de tip fast-food, dar creșteți cantitatea de produse proaspete și naturale. Încearcă să-ți reglezi obiceiul de fumat, care arată prost despre numărul de spermatozoizi, cantitatea de spermă și libidoul în ansamblu. Același lucru se poate spune despre alcool. Bea-l în proporții normale. Este foarte important să aveți suficientă odihnă și relaxare. Dormi cât ai nevoie. Și sexul regulat este o componentă obligatorie. Bucură-te de sexul bun și nivelul hormonilor te va ajuta să fii în formă bună.

Printre varietatea de mijloace disponibile care sporesc potența masculină, suplimentele naturale s-au dovedit a fi eficiente. Puteți alege orice cale. Dar într-un fel sau altul, ar trebui să consultați medicul înainte de a lua o decizie. Astfel, dacă realizezi că trebuie să-ți sporești potența masculină, ai doar curajul să faci primul pas și să alegi metoda care ți se va potrivi cel mai bine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este acneea? O privire de ansamblu cuprinzătoare asupra acneei, cosurilor și punctelor negre: simptome, cauze, opțiuni de tratament.

Cu toate aceste discuții despre acnee, am putea la fel de bine să încercăm să definim puțin condiția. Acneea este denumirea folosită în mod obișnuit pentru porii înfundați de sebum (cunoscut și ca puncte albe și puncte negre), coșuri, noduli sau chisturi care pot apărea pe față, gât, umeri, piept, spate, brațe și picioare. Majoritatea adolescenților și un număr bun de adulți suferă de acnee pentru perioade mai mult sau mai puțin prelungite de timp. Afecțiunea nu se limitează la niciun grup de vârstă, rasă sau sex. Afectează sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cele mai mari probleme ale acneei sunt aspectul neplăcut al cosurilor și cicatricile pe care le pot lăsa în urmă. Tipuri de acnee Deși cosurile sunt de departe cea mai frecventa forma de acnee si cea mai probabila o intalneasca sau de care sufera majoritatea oamenilor, trebuie sa stii ca exista si alte forme. Cea mai simplă formă este acneea vulgară, care prezintă doar comedoane, cea mai simplă dintre leziuni. Lez

Un ghid cuprinzător pentru creșterea sânilor: remedii naturale sau intervenții chirurgicale?

Mărirea sânilor Sute de mii de femei din întreaga lume își doresc să aibă sâni mai mari. Cu toate acestea, majoritatea acestor femei nu vor urma nicio formă de mărire a sânilor. Deși le-ar plăcea să aibă sânii mai mari, aceste femei nu sunt dispuse să se supună pericolelor sau nedemnurilor operației de mărire a sânilor - și cine le-ar putea învinovăți? Sincer, majoritatea operațiilor de mărire a sânilor creează rezultate mai puțin decât perfecte. Chiar și femeile care optează pentru o îmbunătățire modestă cupa B sau cupa C pot ajunge cu implanturi nenaturale sau neuniforme. Când te gândești că femeile cu implanturi au o creștere cu 21 la sută a cancerului, operația nu pare să merite. Majoritatea femeilor inteligente ar prefera să trăiască cu o cupă A dezamăgitoare decât să cheltuiască mii de dolari punându-le în pericol sănătatea de dragul de a avea sâni mai mari. Vestea bună este că există o alternativă naturală pe bază de plante. Studiile arată că femeile care iau pastile pentru măr

Ghidul complet al medicamentelor și tratamentelor pentru acnee

Ce este acneea? Acnee se vorbește de toată lumea, prin urmare, este necesară o definiție a acestui termen. Acneea este un termen aplicat de obicei porilor blocați de materie sebacee (puncte albe și puncte negre, cu alte cuvinte), pustule, noduli sau vezici urinare, care afectează fața, gâtul, umerii, sânul, spatele, părțile superioare ale picioarelor și brațelor. Acneea este o mare problemă pentru aproape toți adolescenții și pentru mulți adulți și durează ceva timp. Această problemă este tipică pentru persoane de diferite vârste, rase și sexe. Un număr mare de oameni din toate țările lumii suferă de aceasta. Cel mai rău lucru despre acnee este aspectul urât de pustule și cicatrici, care sunt adesea consecințe ale acneei. Acneea are un efect social considerabil. Pustulele urâte îi fac pe mulți să se grăbească la o farmacie sau o farmacie, deoarece oamenii cred că acneea are o influență negativă asupra relațiilor dintre ei. Anual, oamenii cheltuiesc mii de milioane de USD în întreaga