Treceți la conținutul principal

Un ghid cuprinzător pentru creșterea sânilor: remedii naturale sau intervenții chirurgicale?

Mărirea sânilor

Sute de mii de femei din întreaga lume își doresc să aibă sâni mai mari. Cu toate acestea, majoritatea acestor femei nu vor urma nicio formă de mărire a sânilor. Deși le-ar plăcea să aibă sânii mai mari, aceste femei nu sunt dispuse să se supună pericolelor sau nedemnurilor operației de mărire a sânilor - și cine le-ar putea învinovăți?


Sincer, majoritatea operațiilor de mărire a sânilor creează rezultate mai puțin decât perfecte. Chiar și femeile care optează pentru o îmbunătățire modestă cupa B sau cupa C pot ajunge cu implanturi nenaturale sau neuniforme. Când te gândești că femeile cu implanturi au o creștere cu 21 la sută a cancerului, operația nu pare să merite. Majoritatea femeilor inteligente ar prefera să trăiască cu o cupă A dezamăgitoare decât să cheltuiască mii de dolari punându-le în pericol sănătatea de dragul de a avea sâni mai mari.

Vestea bună este că există o alternativă naturală pe bază de plante. Studiile arată că femeile care iau pastile pentru mărirea sânilor experimentează multe dintre efectele pozitive pe care le-ar avea de la un aflux de estrogen. Rezultatul este sânii mai mari, mai fermi, mai plini, precum și reducerea simptomelor asociate atât cu sindromul premenstrual, cât și cu menopauza. Pentru un sân sigur, natural și frumos, pastilele pentru mărirea sânilor sunt soluția.

Mărirea naturală a sânilor

Dacă femeile ar fi întrebate ce parte a corpului unei femei le place cel mai puțin, aproape fiecare femeie și-ar menționa sânul. Sânii fermi, plini și mari nu sunt, evident, obișnuiți în rândul femeilor. Numeroase femei caută mărirea sânilor și majoritatea se vor gândi la operația pentru sânii mai mari.

Deși niciunul dintre tratamentele alternative de mărire a sânilor nu va oferi femeii sânii unei vedete de la Hollywood, utilizarea suplimentelor corecte poate crește dimensiunea sânilor cu până la două căni, poate adăuga fermitate și poate arăta forme vizibile ale sânilor individuali.

Dacă vrei să încerci pastile naturale pentru mărirea sânilor, ar trebui să te uiți la mărturii, recenzii și probabil forumuri online. Toate arată de parcă ar fi fost compuse de o singură persoană? Sau, arată ele autentice și publicate de clienți reali? Dacă toți citesc despre același lucru, fiți suspicios.

Mărirea naturală a sânilor nu trebuie considerată o soluție rapidă. Ca și în cazul tuturor tratamentelor naturale pe bază de plante, mărirea sânilor poate dura săptămâni și luni pentru a obține rezultatele dorite. Dar, cu răbdare, utilizarea unor produse de înaltă calitate pentru mărirea sânilor pe bază de plante va spori mândria de sine a femeii și îi va oferi o imagine corporală mult mai bună despre ea însăși, cu puțin ajutor de mărire a sânilor.

Autoexaminarea sânilor pentru o mai bună sănătate a sânilor

Schimbări sănătoase de-a lungul vieții: Efectuarea unui autoexamen de sân lunar este cel mai bun mod de a vă familiariza cu schimbările ciclice ale sânilor dvs. Veți cunoaște teritoriul mai bine decât echipa de îngrijire a sănătății și veți observa cu ușurință schimbările. Un examen clinic anual vă ajută să vă documentați sănătatea sânilor, așa că păstrați o întâlnire regulată pentru asta! Între pubertate și menopauză, sânii tăi vor trece prin multe schimbări, care sunt afectate de hormoni, dietă și exerciții fizice. Cele mai multe dintre aceste schimbări sunt naturale și sănătoase!

Anii adolescenței (Pubertate): în anii adolescenței, odată cu începutul ciclului lunar, corpul tău intră în procesul de maturizare și vei obține curbe și poți observa modificări ale pielii (cum ar fi acneea) și chiar părul. poate schimba culoarea sau textura. De asemenea, țesutul mamar se dezvoltă în această perioadă și poate fi dens și ferm pentru început, mai ales dacă aveți sânii mici. Asemănarea familiei: În această etapă, nu este prea devreme pentru a cunoaște istoricul de sănătate al familiei tale, așa că întreabă-ți rudele de sex feminin (mamă, mătuși, bunica) dacă au avut probleme fibrochistice cu sânii sau orice chist obișnuit. Dacă da, este posibil să le experimentați și dvs. Nu-ți face griji – chisturile sunt benigne – dar vrei să știi unde sunt și dacă vin și pleacă, astfel încât să poată fi distinse de alte caracteristici ale sânilor tăi.

Mai multe curbe și copii (ani fertil): după ce corpul dumneavoastră este pregătit pentru maternitate, dacă concepeți și nașteți copii și, de asemenea, dacă alăptați copiii, acest lucru va aduce mai multe schimbări în sânii dvs. precum și în restul corpului tău. Sânii pot deveni mai mari și mai sensibili în timpul sarcinii și pot avea nevoie de mai mult sprijin. Nu vă neglijați ESB în această perioadă, fiți familiarizat cu schimbările. Amintiți-vă că sarcina și alăptarea se vor combina pentru a reduce riscul de cancer de sân.

Maturitatea (menopauză): menopauza aduce, de asemenea, schimbări în sânii tăi, pe măsură ce nivelurile de estrogen și progesteron scad, țesutul tău mamar poate deveni mai puțin ferm și se poate arăta diferit față de perioada adolescenței și fertilă. Țineți pasul cu autoexamenele mamare și în acești ani, astfel încât schimbările normale să vă fie familiare. Țesutul mamar mai puțin dens va părea să aibă mai multe umflături și umflături, dar rețineți că 90% dintre umflăturile mamare sunt benigne.

Alegerea corectă a unei soluții de mărire a sânilor

Puteți să vă simțiți frustrați și confuzi cernind un număr mare de produse pentru mărirea sânilor. Uneori poate fi dificil să nu știi care dintre soluții sunt nedureroase și absolut naturale. Având la îndemână toate informațiile relevante, este destul de ușor să faci alegerea corectă a unei soluții de mărire a sânilor care se potrivește perfect nevoilor tale.

1. Creme. Hormonii sintetici sunt elementele de baza ale cremelor pentru marirea sanilor. Acestea au fost legate de boli fatale precum cancerul și atacul de cord. Urmează a fi stabilite efectele negative de lungă durată ale unor astfel de soluții nedovedite; prin urmare, vine cu un număr mare de rezultate negative.

2. Un alt mijloc, injecția de hormoni în țesutul mamar, poate provoca efecte secundare și mai periculoase, deși oferă anumite rezultate.

3. Chirurgie la sân. Multe femei aleg această metodă deoarece se eliberează imediat de responsabilitate. Cu toate acestea, cu siguranță vei avea cicatrici pe piele. În plus, implanturile mamare se pot comporta imprevizibil și pot împiedica diagnosticarea cancerului de sân.

4. Pompe pentru san. Poate duce la desfigurarea sânilor sau chiar provoca cancer de sân! Pomparea este nenaturală pentru organism și pe o perioadă lungă de timp poate fi foarte nesigură.

5. Exerciții. Exercițiile speciale care vizează mărirea sânilor sunt destul de sigure și nu sunt costisitoare, dar nu există dovezi dovedite ale eficacității lor.

6. Cumpărarea de lenjerie de corp specială - corsete și sutiene - în afară de a fi destul de costisitoare, funcționează doar atunci când sunt îmbrăcate. Uneori, lenjeria intimă face sânii să pară artificiali și anormali. În plus, le face pe femei să se simtă jenate când le amână în fața partenerilor lor.

7. Pastile pentru san. Pastilele pe bază de plante sunt făcute fără conservanți, substanțe chimice, hormoni sintetici sau coloranți. Pastilele pentru sâni vă vor face sânii mai fermi, mai netezi și mai mari. Te vei simți și vei arăta mai tânăr. Pastilele pe bază de plante pentru mărirea sânilor nu afectează sănătatea generală într-un mod negativ. Având în vedere că componentele ar putea fi absorbite în sistemul dumneavoastră circulator, este vital să utilizați o soluție de mărire a sânilor care să nu conțină compuși chimici. Alegând o soluție cu substanțe chimice, vă puneți în pericol sănătatea și ar putea avea mari probleme în viitor.

În ceea ce privește pastilele naturale pentru sâni, acestea nu conțin componente dăunătoare. Puteți fi sigur că nu veți risca niciun parfum sau parabeni. Pastilele pentru sâni vă oferă o modalitate netoxică de a avea sânii mai mari pe care îi căutați.

Pastilele pentru sâni sunt oferite acum de numeroși producători, iar femeile aud tot felul de reclame care le promit sâni mai mari și mai frumoși. Este dificil să alegeți o soluție potrivită pentru mărirea sânilor. Pentru a face acest lucru, se recomandă să luați în considerare atât avantajele, cât și dezavantajele tuturor soluțiilor disponibile. Unele forumuri de mărire a sânilor cu comentarii la produs și utilizatori experimentați vă pot ajuta. Acolo puteți găsi toate răspunsurile la întrebările privind efectele secundare, comparați opiniile utilizatorilor despre aceste pastile pentru sân.

Doar acele soluții de mărire a sânilor care oferă clienților reali rezultate excelente merită atenția ta. Alegerea corectă a unei soluții de mărire a sânilor ar trebui dovedită prin mărturiile altor femei, că le-a ajutat să-și rezolve problemele cu sânii.

Este evident că produsul de care au beneficiat multe femei este probabil să te ajute și pe tine. Veți obține, de asemenea, sâni mai mari, mai fermi și mai tineri dacă o alegeți. Cu toate acestea, țineți departe de pastilele pentru mărirea sânilor cu o mulțime de feedback negativ. Petreceți mai mult timp investigațiilor în forum pentru mărirea sânilor!

Avantajele măririi sânilor

Orice femeie își dorește să arate mai bine și să aibă sâni plini și atractivi. Nu este neobișnuit ca femeile să aibă sâni fermi și mari în mod natural frumoși. Cu toate acestea, unii dintre noi doresc să arate mai atractiv și simt că scopul poate fi atins cu sâni mai mari. Este posibil să vă îmbunătățiți aspectul și încrederea în sine prin mărirea sânilor.
Astfel, vei avea o cupă mai mare, precum și multă fermitate. Dacă arăți superb, simți la fel. Orice semn de depresie sau neliniște dispare. Cu sânii mai mari vei arăta mai atrăgător, vei înceta să mai ai probleme cu respectul de sine, vei începe să cumperi haine diferite, mult mai la modă, rochiile cu gâtul jos și tricourile vor deveni preferatele tale.
Veți opta și pentru cămăși care îmbrățișează corpul. Aspectul tău îmbunătățit va duce la pace emoțională și psihologică.

Amintiți-vă, numai pastilele naturale pentru mărirea sânilor vă vor face să arăți superb și sănătos! Sânii tăi mici sau lăsați vor rămâne în trecut. Este atât de ușor să obții sâni frumoși, plini și fermi.

Rezultatele creșterii sânilor

În ziua de azi, o mulțime de femele decid să-și mărească sânii. Dar este util să ne gândim la motivele și la posibilele sale rezultate și abia apoi mergeți și faceți operația. Multe femei au suferit operația, dar rezultatele vor fi diferite pentru fiecare dintre ele, deoarece toate femeile sunt unice.

Primul lucru la care ar trebui să vă gândiți în cazul în care doriți o operație care vizează mărirea sânilor este motivul acesteia, adică motivul pentru care doriți să o faceți. În fiecare caz, chirurgul poartă o conversație cu un pacient despre asta, iar această conversație este una foarte detaliată. Este foarte important să știi de ce o faci. Unele femei o fac pentru că cineva le-a spus că ar trebui să facă asta, sau există femei care doresc să arate ca modele de renume mondial.
Dar exact în aceste două cazuri pacienții ar putea fi destul de supărați când văd rezultatul măririi sânilor. Dar rezultatul este probabil să fie destul de satisfăcător, dacă faci o operație pentru că ai un motiv sincer.

Astfel, este foarte important să vă gândiți la diferența dintre rezultatele măririi sânilor pe care doriți să le vedeți și cele pe care le-ați putea vedea cu adevărat. Anumite femei au dureri considerabile, care sunt mult mai puternice decât credeau ei. a fi. În consecință, ar trebui să petreacă mai mult timp în concediu decât se așteptau.

Încă un lucru la care trebuie să vă gândiți este o cicatrice, care poate fi rezultatul operație de mărire a sânilor. Este posibil să îndepărtați cicatricea, dacă o femeie folosește o cremă specială, dar perioada de dispariție a cicatricei depinde de organism.

Rezumând, fiecare femeie ar trebui să se gândească la rezultatele operației, în special în ceea ce privește consecințele acesteia. Este esențial să ne gândim la schimbările emoționale și corporale rezultate în urma operației de mărire a sânilor și este foarte important să rețineți că rezultatele pot fi destul de diferite de cele așteptate.

Mărirea sânilor pe bază de plante

Mărirea sânilor pe bază de plante folosește o serie de ierburi pentru a determina creșterea sânilor. Deși toate sunt diferite, există câteva ierburi utilizate în mod obișnuit. Mărirea sânilor pe bază de plante poate fi sub formă de pastile, creme sau lichide. Alte companii oferă spray-uri. Ierburile utilizate în diferitele clase de mărire a sânilor pe bază de plante pot varia, dar mai ales includ Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai și Semințele de fenicul.

Când te uiți la mărirea sânilor pe bază de plante, fă-ți mai întâi temele. Ar trebui să fiți conștienți de faptul că mărirea sânilor pe bază de plante nu are rezultatele rapide ale unei intervenții chirurgicale la sân. Cu toate acestea, nu există efecte secundare: cicatrici, durere sau timp de recuperare de care să suferi. Asigurați-vă că cunoașteți componentele oricărui produs de mărire a sânilor pe bază de plante pe care îl luați în considerare. Căutați siguranța și eficacitatea ingredientelor și luați în considerare alte opțiuni dacă sunteți alergic la ierburi. Consultați-vă medicul dacă luați medicamente.

După multe cercetări în diferite țări, studiile au indicat că plantele medicinale indică efecte estrogenice și regeneratoare asupra corpului feminin, în special la nivelul sânului, șoldului, pielii faciale și corporale, părului și țesutului epitelial vaginal. Astfel, ridicați aspectul caracteristicilor sexuale secundare feminine și, de asemenea, frumusețea pielii.

Odată ce credeți că ați găsit produsul potrivit pentru creșterea sânilor pe bază de plante, verificați compania. Cele mai bune companii oferă informații despre ce poate face mărirea sânilor pe bază de plante și ce nu poate face; și, de asemenea, să vă spun când nu este înțelept să luați anumite ierburi. De exemplu, unele produse pe bază de plante pentru mărirea sânilor nu ar trebui să fie luate atunci când sunteți însărcinată.

Cea mai bună îmbunătățire a sânilor: pastile pentru sâni

Majorității doamnelor le place felul în care arată bustul lor până când începe procesul de îmbătrânire. Odată cu trecerea timpului, sânii își modifică forma, dimensiunea, aspectul general, în cele din urmă ei se lasă jos. Sânii fără formă îmbătrâniți sunt consecința ptozei. Există o dovadă că sânii femeilor își schimbă de obicei aspectul după ce sunt însărcinate și alăptează. Pielea își pierde elasticitatea cu timpul și sânii se lasă din ce în ce mai mult.

Multe femei iau decizia de a rezolva această problemă prin intermediul chirurgiei de mărire a sânilor. Societatea Americană de Chirurgie Plastică Estetică afirmă că aproximativ 50.000 de femei devin clienții clinicilor pentru a fi supuse unei operații de mărire a sânilor. Nu există nicio dificultate în cel mai mic grad - operația poate dura maxim una până la trei ore.
Indiferent de unele senzații de durere în timpul și după operație, o femeie tipică poate merge la serviciu și își poate începe rutina zilnică într-o săptămână. Dar există întotdeauna îngrijorare cu privire la unele aspecte negative după operație. Oricum, nu toată lumea este pregătită din punct de vedere psihologic pentru a suferi o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. Cei cărora le este frică de intervenția chirurgicală, dar doresc să aibă un bust tânăr elastic, aleg vindecătorii pe bază de plante.

Pastilele pentru sâni sunt primele dintre aceste medicamente alternative naturale pentru creșterea sânilor. Formula pe bază de plante a acestor pastile este construită pe fitoestrogen (estrogen vegetal), care provoacă producția de prostaglandine în organismul femeii, care la rândul său se termină în formarea glandelor bustului. Avantajul pastilelor pentru sân este că sunt accesibile și disponibile și pot fi achiziționate fără aviz medical. Pastilele pentru creșterea sânilor pot ajuta la creșterea cantității de estrogen și la mărirea țesuturilor mamare.

Pilulele pentru sâni cuprind ingrediente naturale care sunt incluse în multe preparate de acest tip și pot îmbunătăți sânii. Acestea sunt:
  • Papădia este cunoscută că are o mulțime de fitoestrogeni. Puteți lua frunzele sau rădăcinile, sau ambele, fie ca supliment, fie ca băutură. Un alt motiv bun pentru a folosi păpădia este că îți stimulează energia și te face să trăiești mai mult.
  • Rădăcina Dong Quai: încă o metodă de a obține fitoestrogeni. În plus, funcționează pentru mărirea sânilor. Și o mulțime de doamne vor aprecia cu siguranță un alt avantaj al acestei plante, și anume capacitatea sa de a ameliora colicile menstruale.
  • Feniculul se ia sub formă de ceai sau ca adaos la o cremă sau o loțiune. Femeile îl pot aplica pe sâni. Ca afrodisiac, feniculul vindecă dorința sexuală atât la bărbați, cât și la femei. Este bogat în elemente estrogenice și nutrienți din plante. Dacă doriți să intensificați apetitul sexual, utilizați feniculul ca aliment sau remediu.
  • Schinduful a fost unul dintre ingredientele folosite de femeile din Orientul Mijlociu care locuiau în hareme. Au ales schinduful ca plantă pentru mărirea sânilor. Schinduful accentuează creșterea sânilor folosind hormoni feminini speciali, precursori de steroizi. De asemenea, vine cu o cantitate mare de substanțe chimice vegetale.
  • Wild Yam se potrivește bine cu conținutul schindufului, deoarece este, de asemenea, bogat în nutrienți din plante. Toate aceste ingrediente sunt considerate componente de mărire a sânilor. Dar ceea ce este mai important, ignamul sălbatic poate ajuta în timpul sindromului premenstrual sau poate sprijini problemele de menopauză.
  • Pueraria Mirifica: acest ingredient final amestecă calitățile tuturor plantelor descrise mai sus. Ajută în timpul menopauzei, îmbunătățește starea pielii și a bustului, oprește procesul de îmbătrânire și îmbunătățește circulația sângelui.


Remediile menționate sunt o compoziție comună a pilulele pentru creșterea sânilor. Înainte de a cumpăra orice pastile pentru sân, verificați lista de ingrediente în mod corespunzător, deoarece trebuie să conțină plante naturale pe care le cunoașteți deja. Dacă alegi pastile utile pentru mărirea sânilor, poți fi sigur că bustul tău va fi minunat mai plin, mai rotund și cu adevărat încântător și mare în decursul unei luni.

Beneficiile pastilelor pentru sâni

Te vei simți mult mai bine despre tine și despre viața din jurul tău. Mai multă încredere într-o femeie schimbă circumstanțele. Își va privi reflexul cu mare plăcere. Se observă întotdeauna când doamnele se simt bine și le face mai fericite! pastilele pentru sâni vă vor oferi această senzație excelentă!

Pastilele pentru sân ar trebui să cuprindă ingrediente din plante de calitate premium, iar fiecare constituent va avea ca scop stimularea creșterii naturale, în timp ce siguranța și originea naturii nu reprezintă o problemă.

Garanția de rambursare 100% este un plus suplimentar și o contribuție la siguranța produsului. Nu riscați nimic să obțineți pastile pentru sâni, chiar și bani!

Mărirea sânilor: efecte secundare

În funcție de ce formă de mărire a sânilor alegeți, acestea vor fi efecte secundare diferite. Efectele secundare nu sunt exclusiv negative, dar unele dintre ele sunt. Alții sunt pozitivi. Așa că asigurați-vă că înțelegeți bine la ce să vă așteptați atunci când luați această decizie care va schimba viața.

Efecte secundare ale creșterii sânilor pe bază de plante

Amestecul unic de ierburi și minerale găsite în îmbunătățirea sânilor din plante sunt, în sine, medicamente puternice care sunt folosite pentru a vindeca multe afecțiuni. Cu toate acestea, puse împreună, sunt un tur de forță care ajunge să vă modifice tiparele hormonale.

Această modificare a hormonilor poate avea ca efect pozitiv reglarea ciclului menstrual. Dar, pe de altă parte, este interzis să luați pastilele pe bază de plante dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Deși nu există dovezi concrete că există o problemă, există o mică șansă ca aceasta să-ți facă rău copilului tău sau fătului nenăscut.

Efectele secundare ale chirurgiei cu implant mamar

Cele mai controversate dintre toate, există zeci de studii care speră să determine efectele negative asupra sănătății ale implanturilor mamare. Evident, implanturile mamare cu silicon, care au fost interzise de FCC în 1992, au fost considerate a fi nesigure, deoarece s-ar fi putut scurge în interiorul corpului femeilor și le-au provocat vătămări ireparabile.

Astăzi, se folosește soluția salină și, deși nu pare la fel de naturală, nu este o substanță nocivă. Există încă șansa ca implantul să funcționeze defectuos, dar în acest caz este o procedură simplă pentru a-l îndepărta.

Tratamentul de mărire a sânilor este conceput pentru a îmbunătăți aspectul persoanelor care înțeleg că sunt deja atractive. Intrând în acest tratament cu atitudinea potrivită, mărirea sânilor va fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poate face o persoană. Îmbunătățirea sânilor pe bază de plante este cea mai bună opțiune pe care o puteți alege: fără efecte secundare și garantat că funcționează.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este acneea? O privire de ansamblu cuprinzătoare asupra acneei, cosurilor și punctelor negre: simptome, cauze, opțiuni de tratament.

Cu toate aceste discuții despre acnee, am putea la fel de bine să încercăm să definim puțin condiția. Acneea este denumirea folosită în mod obișnuit pentru porii înfundați de sebum (cunoscut și ca puncte albe și puncte negre), coșuri, noduli sau chisturi care pot apărea pe față, gât, umeri, piept, spate, brațe și picioare. Majoritatea adolescenților și un număr bun de adulți suferă de acnee pentru perioade mai mult sau mai puțin prelungite de timp. Afecțiunea nu se limitează la niciun grup de vârstă, rasă sau sex. Afectează sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cele mai mari probleme ale acneei sunt aspectul neplăcut al cosurilor și cicatricile pe care le pot lăsa în urmă. Tipuri de acnee Deși cosurile sunt de departe cea mai frecventa forma de acnee si cea mai probabila o intalneasca sau de care sufera majoritatea oamenilor, trebuie sa stii ca exista si alte forme. Cea mai simplă formă este acneea vulgară, care prezintă doar comedoane, cea mai simplă dintre leziuni. Lez

Ghidul complet al medicamentelor și tratamentelor pentru acnee

Ce este acneea? Acnee se vorbește de toată lumea, prin urmare, este necesară o definiție a acestui termen. Acneea este un termen aplicat de obicei porilor blocați de materie sebacee (puncte albe și puncte negre, cu alte cuvinte), pustule, noduli sau vezici urinare, care afectează fața, gâtul, umerii, sânul, spatele, părțile superioare ale picioarelor și brațelor. Acneea este o mare problemă pentru aproape toți adolescenții și pentru mulți adulți și durează ceva timp. Această problemă este tipică pentru persoane de diferite vârste, rase și sexe. Un număr mare de oameni din toate țările lumii suferă de aceasta. Cel mai rău lucru despre acnee este aspectul urât de pustule și cicatrici, care sunt adesea consecințe ale acneei. Acneea are un efect social considerabil. Pustulele urâte îi fac pe mulți să se grăbească la o farmacie sau o farmacie, deoarece oamenii cred că acneea are o influență negativă asupra relațiilor dintre ei. Anual, oamenii cheltuiesc mii de milioane de USD în întreaga